Sovellus

Kangasalan Sanomat -sovellus

Lataa Kangasalan Sanomien – maailman kangasalalaisimman median – maksuton sovellus ja sukella kaupunkisi elämään. Sovelluksesta löydät tuoreimmat uutiset, näköislehtiarkistot, lounaslistat, tapahtumat ja paljon muuta. Ottamalla push-ilmoitukset käyttöön, pysyt aina ajan tasalla.

Tilaajamme saavat käyttöön kaikki sisältömme aina ensimmäisenä. Painettu lehti kerran viikossa keskiviikkoisin kokoaa ajankohtaisen kattauksen paikallisasiaa ja löytyy sähköisenä näköislehtenä tästä sovelluksesta.

Tutustu tilaustapoihin ja tilaa digi tai printti+digi: kangasalansanomat.fi/tilaa

Kysy lisää tilauksista: tilaukset@kangasalansanomat.fi tai puhelimitse 040 769 9045 (ma–to klo 10–16)

Palautetta voit lähettää tästä.
Ota somekanavamme seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.

Lataa App Storesta
Hanki Google Play palvelusta
Explore it on AppGallery

Näin otat sovelluksen käyttöösi

  • Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta, sovellus löytyy nimellä Kangasalan Sanomat.
  • Avaa sovellus ja kirjaudu sisään. Kirjautuminen löytyy valikon Asetukset-painikkeen takaa. Tunnukset ovat samat mitä verkkosivuilla. Mikäli sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen tästä.
  • Kun olet kirjautunut, voit palata takaisin sovelluksen etusivulle painamalla vasemmasta yläkulmasta KS.

Huom. Sovellus tukee vain laitteita joissa vähintään Android 7 tai iOS 10. Mikäli sovellusta ei löydy sovelluskaupasta, laitteesi ei välttämättä tue sitä.

Sisältöä ei voida näyttääEvästeasetuksesi estivät tämän sisällön latautumisen. Nähdäksesi sisällön, sinun on annettava suostumus sosiaalisen median upotusten (YouTube, Twitter, Instagram, Facebook) käyttöön. Voit muuttaa suostumustasi painamalla tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Olen unohtanut salasanani
Palauta salasanasi tästä.

En muista käyttäjätunnustani
– Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Mikäli et muista sähköpostia jota olet käyttänyt, voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme.

Miten kytken push-ilmoitukset käyttöön?
– Mene sovelluksessa Asetukset-osioon ja valitse Salli ilmoitukset. Huomioithan, että push-ilmoitukset pitää kytkeä myös laitteesi asetuksista.