14 päivää juhannukseen | Seikkailujen kesäloma Kangasalla, katso Visit Kangasalan video!

1
Seikkailuja harjumaastossa, polkuautoilua liikennepuistossa, lintubongausta, polskuttelua altaassa tai järvessä, herkuttelua, elokuvia ja teatteria. Kangasala on täynnä tekemistä ja toimintaa lapsille ja perheille. Kuva: Tiia Ennala, Visit Kangasala
Seikkailuja harjumaastossa, polkuautoilua liikennepuistossa, lintubongausta, polskuttelua altaassa tai järvessä, herkuttelua, elokuvia ja teatteria. Kangasala on täynnä tekemistä ja toimintaa lapsille ja perheille. Kuva: Tiia Ennala, Visit Kangasala

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Visit Kangasalan kanssa | Kangasalan kesä on täynnä tekemistä kaikenikäisille ja loma sujuu takuulla rennolla mielellä ja hymyssä suin.

Isot ja pienet autofanit suuntaavat Mobiliaan ja Vehoniemen Automuseoon. Mobilian liikennepuisto on lasten kestosuosikki ja viereinen uimaranta viilentää, jos meno yltyy liian vauhdikkaaksi. Tämä vuoden vaihtuvassa Koneita ja ihmisiä -näyttelyssä pääsee ihmettelemään muun muassa suuren suuria työkoneita. Rallimuseon Sega Rally -peli tarjoaa nostalgiaa myös vanhemmille.

Vehoniemen Automuseossa tutkitaan vanhojen autojen lisäksi luonnonihmeitä. Vehoniemen harjulla asuu kettu, jonka saattaa pongata hämärällä ylittämässä harjutietä tai jopa museosta. Harjun näkötornista avautuvat huikaisevat maisemat.

Luonnossa seikkaillaan patikoiden, pyöräillen ja meloen. Eväsretki laavulle on varma hitti pikkuväen keskuudessa. Pohtiolammen sääksikeskuksessa ihaillaan kalasääksien saalistussyöksyjä lintutornista. Lempokiven, Ohtolan pirunkallion ja Mäyrävuoren luolat sopivat jännitystä jännitystä etsivälle.

Vauhdikasta menoa koetaan Lentolan kartingradalla, frisbeegolfin parissa Ranta-Koivistossa, maasto- ja bmx-pyöräradoilla Sorolassa sekä skeitaten ja scootaten Pitkäjärvellä.

Vesille pääsee kaupunkikanooteilla ja -veneillä ympäri kaupunkia. Vesaniemen uimarannalla sekä Haaviston tilalla Saarikylissä vuokrataan kanootteja ja SUP-lautoja. Kuumana päivänä suunnataan uimarannalle koko päiväksi.

Fiilistele lomatunnelmia videolla ja suunnittele unelmiesi kesäpäivä Kangasalla Visit Kangasalan avulla. 

Lisää menovinkkejä, ruokapaikkoja ja kohteiden tarkemmat tiedot löytyvät Visit Kangasalan sivuilta.

Joko bongasit muut Visit Kangasalan KS-juhannuskalenterisisällöt:
Kymmenen vinkkiä retkeilyyn Kangasalla
Piipahda Visit Kangasalan mukana taidemuseossa
Uusi Kangasala Classic -festivaali (arvonta päättynyt)


Kaikki KS-juhannuskalenterin luukut löydät täältä.

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.