20 päivää juhannukseen | Tasapainoharjoittelua Haralanharjulla: katso monista jumpista tutun fysioterapeutti Johanna Rajalan video

0
Tuttu liikuntakasvo Johanna Rajala tasapainoilee videolla Haralanharjun upeissa maisemissa. Ota oppia ja tartu Johannan vinkkeihin oman hyvinvointisi lisäämiseksi.
Tuttu liikuntakasvo Johanna Rajala tasapainoilee videolla Haralanharjun upeissa maisemissa. Ota oppia ja tartu Johannan vinkkeihin oman hyvinvointisi lisäämiseksi.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ | Paikallisten hyvinvointiosaajian kanssa yhteistyössä toteutettu videosarja kipuaa taas tänään upeisiin maisemiin. Suosittu, kangasalalainen jumppaohjaaja ja fysioterapeutti Johanna Rajala opastaa KS-juhannuskalenterin seuraajia tasapainoharjoittelussa. Luonnon muhkuraiset muodot ovat loistopaikka treenata tasapainoa.

Laita Johannan video jakoon sosiaalisessa mediassa — tai tee siitä oma versio!

Johanna on monille tuttu liikuntakasvo Kangasalla, Pälkäneellä ja Akaassa. Hän ohjaa päätyökseen aikuisten ryhmäliikuntaa Valkeakoski-opiston palveluksessa, fysioterapeuttisella otteella. Ryhmäliikunta on Johannan intohimo ja viikko-ohjelma sisältää varsin monipuolisen kattauksen eri liikuntamuotoja tanssista lihaskuntoryhmiin ja kuntonyrkkeilystä kehonhuoltotunteihin. ”Tehokkaasti mutta turvallisesti, kehoa kunnioittaen” on Johannan perusprinsiippi. Lisätietoa Johannan ohjaamista ryhmistä löydät Valkeakoski-opiston sivuilta ja Johannan Facebook -ryhmästä.  Liikuntakurssit pyörivät kesäkauden etäkursseina Teamsin välityksellä ja syksyllä toivottavasti taas lähiopetuksessa.

Tästä pääset KS-juhannuskalenterin etusivulle kurkkimaan muihinkin luukkuihin!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.