3 päivää juhannukseen | Kesäsoittajat musisoivat Kangasalan kesäkohteissa, keikkakalenteri julkaistaan Visit Kangasalan verkkosivulla tällä viikolla

0
Kangasalan kesässä soi tänä vuonna livemusiikki, kun Visit Kangasalan palkkaamat kesäsoittajat viihdyttävät kaupunkilaisia ja matkailijoita.
Kangasalan kesässä soi tänä vuonna livemusiikki, kun Visit Kangasalan palkkaamat kesäsoittajat viihdyttävät kaupunkilaisia ja matkailijoita.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Visit Kangasalan kanssa | Kangasalan valituissa kesäkohteissa soi tänä vuonna livemusiikki. Visit Kangasala on palkannut kesätöihin viisi nuorta kesäsoittajaa, jotka ilahduttavat lomanviettäjiä kaupungin matkailukohteissa ja tapahtumissa.

Kesäpestiin valitut nuoret – Alisa Vettenranta, Matilda Lindstedt, Ivan Pavlovic, Lassi Tarvainen ja Lyyti Simola – ovat kaikki Kangasalan lukion musiikkilinjan opiskelijoita. Soittajat esiintyvät kahdella kokoonpanolla sekä kaikki yhdessä. Ohjelmistoon kuuluu kansanmusiikkia ja folkkia Suomesta ja Irlannista sekä kesäisiä yllätysbiisejä.

– Hain kesäsoittajaksi, sillä se kuulosti unelmakesätyöltä. Nyt olen tosi hyvällä fiiliksellä mukana, iloitsee Lassi Tarvainen.

Tositoimiin nuoret pääsevät heinäkuun alussa, mutta muutama keikka on jo soitettu kesäkuussa Arboretum Frickin avajaisissa ja Kirkkoharjun kahvilalla Kangasala Classic -festivaalin aikaan.

– Kuulemani perusteella uskallan sanoa, että luvassa on taitavaa soittoa ja aivan huippua meininkiä. Kannattaa ehdottomasti lähteä kuulemaan, hehkuttaa Laura Pekkala Visit Kangasalta.

Kesäsoittajien musisointia pääsee kuulemaan muun muassa Kangasalan iltatoreilla torstaisin 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19. Koko keikkakalenteri julkaistaan juhannusviikolla Visit Kangasalan sivuilla.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.