4 päivää juhannukseen | Kangasalalainen Hopeapajun varjossa elämä -tarina starttaa KS-digissä juhannuspäivänä: KS haastatteli Helena Murtonen-Leppää – kuuntele!

0

Hopeapajun varjossa elämä on jatkokertomus kahdesta kangasalalaisesta ystävyksestä, Johannasta ja Sarista, jotka ovat viettäneet lapsuutensa ja nuoruutensa Kangasalla ja asuvat edelleen paikkakunnalla. Keski-ikäisyyden kynnyksellä puntariin menevät niin nuoruuden tapahtumat, elämässä tehdyt valinnat kuin niiden varassa lepäävä ystävyyskin. Kertomus on niin tavallinen, että on helppoa kuvitella sen kertovan minusta, sinusta tai ystävästäsi. On mahdollista löytää yhtymäkohtia todellisuuteen. Vaikka niitä on, todellisuus on aina tarua ihmeellisempää. Tilaajana voit seurata tarinan uusia lukuja KS-digissä juhannuspäivästä heinäkuun puoliväliin lukien tai kuunnellen.

Hopeapajun varjossa elämä oli alunperin romaanikäsikirjoitus, jonka Helena Murtonen-Leppä muokkasi kesäjatkikseen sopivaksi. Sarin ja Johannan tarina näkee kohta päivänvalon Kangasalan Sanomien digipalveluissa. Helena on siitä iloinen, sillä tarina sijoittuu Kangasalle.

– En ole kirjoittanut aina: olen pelännyt, hävennyt ja kaihtanut kirjoittajuutta itsessäni. Vasta vahvasti aikuisena olen ymmärtänyt, että voin tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä ja kirjoittaa sen, mikä täytyy kirjoittaa kysymättä lupaa keneltäkään. Kirjoittaminen on avannut minulle portin maailmaan, jossa tunnen oloni kotoisaksi, Helena kertoo.

Kangasalan Sanomien Satu Pasanen haastatteli Helenaa lähestyvän julkaisupäivän tiimoilta. Kuuntele Helenan ajatukset.


Juhannuspäivänä julkaistavista ensimmäisistä luvuista voit nauttia ilman tilaustakin, mutta parin viikon ajan maanantaista lauantaihin 28.6.–14.7.2021 ilmestyvä tarina on Kangasalan Sanomien kesälahja tilaajille. Tarina on luettavissa ja kuunneltavissa kokonaisuudessaan ainakin syyskuun loppuun saakka. Voit siis liittyä Sarin ja Johannan seuraan myöhemminkin, jos maltat odottaa.

Ellet ole vielä KS-tilaaja, tartu tarjoukseen: tilaa Kangasalan Sanomat diginä tai printtinä. KS-digitunnukset kuuluvat myös KS-printtitilaajalle.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.