48 päivää juhannukseen | Hortoiluvinkkejä joka koriin – katso Heinin ja Pekan reseptit

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Keittiömestari Pekka Tolppa hyödyntää keittiössään luonnon ja kotipuutarhan antimia. Kuva: Heini Tolppa
Keittiömestari Pekka Tolppa hyödyntää keittiössään luonnon ja kotipuutarhan antimia. Kuva: Heini Tolppa

Hortoilu on suosittu harrastus keväisin. Luonto puhkeaa vihreään ja villivihannesten kerääjät kulkevat koppineen katse tiukasti maassa. Myös villiyrtteinä ja hortana tunnetut kasvit ovat luonnossa kasvavia ja syötäviä. Niitä voi hyödyntää ruoanlaitossa ja…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.