6 päivää juhannukseen | Jo 21. Lasten Löytöretki alkaa juhannuksen jälkeen: ohjelmaa taas yllin kyllin

0

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Kangasalan kulttuuripalveluiden kanssa | Maanantaina 28.6. Kangasalla starttaa jo 21. Lasten Löytöretki -viikko. Monipuoliseen ohjelmaan pääset parhaiten mukaan kurkkaamalla tapahtuman verkkosivulle lastenloytoretki.fi

Lasten Löytöretki -viikko on jo parinkymmenen vuoden ajan ollut lapsiperheiden suosima tapahtuma. Monen toimijan ja tapahtumapaikan ohjelmat ovat ilmaisia tai edullisia.

Lastentalo Tähtiranta on löytöretkiviikon ikisuosikki! Tähtirannassa pääsee tiistaina, keskiviikkona ja torstaina tutustumaan eläimiin, leikkimään pihaleikkejä, rakentamaan ja uittamaan puuveneitä, ajamaan pikkutraktoreilla, ratsastamaan keppihevosilla, puhaltelemaan saippuakuplia ja nauttimaan vanhan talon ja pihapiirin tunnelmasta. Koronaturvallisuuden vuoksi Tähtiranta kerää tänä vuonna ilmoittautumisia tapahtumapäiviin. Lue lisää täältä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta Tähtirannan grillituvan puffetti ja jäätelökioski palvelevat vierailijoita pikkurahalla.  

Tänä vuonna Kangasalan kesäteatterilla ja Mobilian alueella järjestetään Löytöretki-viikon torstaina 1.7. klo 17–20 Lasten festarit. Sirkusteemaisten festarien ohjelmalavalle nousee Taikuri Tiikkainen ja Klovni Dodo yhdessä Loiskisorkesterin kanssa. Lapset pääsevät myös tekemään oman festarirannekkeen Käsityö – ja muotoilukoulu Näpsän työpajassa ja harjoittelemaan akrobatiatemppuja Poledance Piagrinan kanssa.

Kurki Lasten Löytöretken verkkosivuilta myös muiden toimijoiden ohjelmat. Mitä tapahtuu esimerkiksi Raudanmaalla? Entä Laaksolan Ratsutilalla?

Lasten Löytöretki ma–su 28.6.–4.7.2021 ja Lasten Festarit to 1.7.2021 | Katso ohjelma: lastenloytoretki.fi

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.