7 päivää juhannukseen | Kangasalan kesäteatterilla vipinää loppukesän ajan: osallistu arvontaan ja voita teatteriliput!

0
Muun muassa Kaunis Veera astelee Kangasalan kesäteatterille tänä kesänä. Teatteri Längelmäveden rannalla on täynnä ohjelmaa kaikenikäisille. Kuva: Anu Hälvä
Muun muassa Kaunis Veera astelee Kangasalan kesäteatterille tänä kesänä. Teatteri Längelmäveden rannalla on täynnä ohjelmaa kaikenikäisille. Kuva: Anu Hälvä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Kangasalan kulttuuripalveluiden kanssa | Kangasalan kesäteatterilla Kummelinkujalla on taas kohta täysi tohina päällä. Kesäteatterin katetussa katsomossa on 300 istumapaikkaa, joista nyt korona-aikaan täytetään enimmillään 200 paikkaa. Paikan päällä on ilmainen pysäköinti, ja teatterille pääsee myös linja-autolla (linja 40B). Kesäteatterin tapahtumavieraita virkistää Heikki Ahopellon Herkut lisukkeineen -kioski, jolla myös A-oikeudet. Kioski on auki kaikkina Kesäteatterin esitys- ja tapahtumapäivinä. Kangasalan kesäteatterin toimintaa hallinnoi Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut. Lue kesän ohjelmatarjonnasta ja osallistu lopuksi arvontaan. Voit voittaa liput kahdelle elokuiseen Vannomatta paras -musiikkikomedianäytökseen!


Maanantaina 28.6. Kangasalla starttaa jo 21. Lasten Löytöretki -viikko. Monen toimijan ja tapahtumapaikan lisäksi Kangasalan kesäteatterilla ja Mobilian alueella järjestetään Lasten festarit 1.7. klo 17–20. Sirkusteemaisten festarien ohjelmalavalle nousee Taikuri Tiikkainen ja Klovni Dodo yhdessä Loiskisorkesterin kanssa. Lapset pääsevät myös tekemään oman festarirannekkeen Käsityö – ja muotoilukoulu Näpsän työpajassa ja harjoittelemaan akrobatiatemppuja Poledance Piagrinan kanssa.

Lasten Löytöretki ma–su 28.6.–4.7.2021 ja Lasten Festarit to 1.7.2021 | Katso ohjelma: lastenloytoretki.fi

Kauden varsinaisen teatteritarjonnan avaa suomalainen klassikko, Tatu Pekkarisen musiikkikomedia Kaunis Veera eli Balladi Saimaalta. Itsekin lavalle nouseva näyttelijä-laulaja Anu Hälvä ohjaa ja sovittaa upean laulajaryhmän tähdittämän esityksen, joka saa ensi-iltansa 2.7. Nimiroolissa kauniina Veerana nähdään upea Emilia Vesalainen-Pellas. Muissa rooleissa Anun ja Emilian lisäksi ovat vuoden 2016 Tangokuningas, samettiääninen Marco Lundberg, Riku Pelo, Topi Lehtomäki, Olli Tuovinen ja Anne Korpelainen.

Kaunis Veera pe–su 2.–4.7. ja pe–su 13.–15.8.2021 | Liput: Lippu.fi

Heinäkuussa kesäteatterille saapuvat poikamiessäätyyn ajautuneet Pete ja Make. Kaksikko haluaa viettää hyvin ansaitun kesäloman vanhan orkesterinsa kanssa olutta siemaillen ja ikivihreitä soitellen. Korpihotellista vuokrataan tarkoitukseen sopiva syrjäinen mökki, jonka naapuriin ei pitäisi tulla ketään häiritsemään miesten kesänviettoa. Hameväkeä ei kesän aikana ajatella, saati sitten olla siihen missään kosketuksessa. Mitä tapahtuukaan suunnitelmille, kun viereiseen mökkiin saapuu kesänviettoon kaksi hemaisevaa naiseläjää? Muuttuuko ääni kellossa? Vannomatta Paras on musiikkikomedia, jossa iki-ihanien sävelten siivin vietetään unohtumatonta kesää Suomen suvessa ja Kangasalan kesäteatterissa. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Heikki Vihinen. Rooleissa nähdään Teemu Koskinen, Jari Salmi, Piia Koriseva, Sari Hellsten ja Ari Kankaanpää. Musiikista vastaa liveorkesteri The Firebirds.

Vannomatta paras ke, to, la 7.7.–7.8.2021 | Liput: Lippu.fi

Kuluneen vuoden aikana on maailmalla tehty ja katseltu striimattuja konsertteja, teatteriesityksiä ja tapahtumia. Heinäkuun lopulla Viialan teatteri esiintyy Kangasalan kesäteatterilla livenä, mutta pääset musiikkinumeroiden lomassa näkemään miten striimaus teatteriseurueelta sujuu – vai sujuuko ollenkaan? Hei, me Striimataan!-esityksessä olevat musiikkinumerot on kerätty 20 viimeisen vuoden ajalta Viialan teatterilla esitetyistä musiikkinäytelmistä. Ihastu Myrskyluodon Maijan meri- ja rakkausaiheisiin kappaleisiin, svengaa Junnu Vainion laulujen tahdissa ja tunnelmoi Unto Monosen upeiden tangojen parissa. Iltatähden ikivihreät ja Iloisiin kuulemiin ja näkemiin -näytelmästä napatut kappaleet laittavat tanssijalan väpättämään.

Hei, me Striimataan! su 25.7.2021 klo 16 | Liput: viialanteatteri.fi

Teatteri Mukamaksen koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria. Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu? Hiirulainen ja Suuri seikkailu on osa Teatteri Mukamaksen suosittua sarjaa Hiirulaisen tarinoista.

Hiirulainen ja Suuri Seikkailu ti 27.7.2021 klo 14 ja 18 | Liput: Lippu.fi

Lisää tietoa kesäteatterin ohjelmista ja lipunmyynnistä: kangasalankesateatteri.fi. Kesäteatterin ryhmävaraukset sekä lisätietoa muista tapahtumista saat kulttuurikoordinaattori Anna Toivalta: anna.toiva@kangasala.fi tai 044 481 3020.


Osallistu arvontaan!

Arvonta on päättynyt! Kangasalan Sanomat arpoi yhteistyössä Kangasalan kulttuuripalveluiden kanssa liput kahdelle Vannomatta paras -musiikkikomediaan torstaille 5.8.2021 klo 18. Onnetar suosi Elise Välisaarta. Eliseen on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvonta suoritetaan juhannuksen jälkeen ma 28.6. klo 12 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.