Arjessa mukana

Kun hirvi on kaadettu, siitä vasta tosi urakka alkaa – eläimen taipaleella metsästä ruokapöytään tarvitaan tuhdisti talkootyötä

Erkki Elkelän (kolmas vasemmalta) johtama jakoryhmä puurtaa reilun kolmen tunnin rupeaman hirvestä irrotettujen lihojen ja ruhonosien kimpussa. Vasemmalla Tero Heikkilä ja Ari Tammilehto, pöydän toisella puolella Tuomo Myllö ja Lassi Lehto.

Syksyinen hirvijahti on metsästäjälle elämys, joka huipentuu hirven kaatoon. Sen jälkeen seuraa jahdin arkisempi osuus. Hirvi viedään maastosta lahtivajaan, jossa metsästäjät nylkevät ja paloittelevat ruhon. Yhteiset…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu