Uutiset

Lihan alkuperämaa on ilmoitettava kirjallisesti vapusta lähtien – Moni paikallinen lounaspaikka suosii kotimaista, ulkomaiseen voi pakottaa hinta

Yrittäjä Jani Kähärä kokee, että avokeittiöllä varustetussa lounaspaikassa...
Yrittäjä Jani Kähärä kokee, että avokeittiöllä varustetussa lounaspaikassa asiakkaat voivat halutessaan ja ehtiessään kysellä ruoista ja raaka-aineista.

Toukokuussa astuu voimaan uusi kansallinen asetus, joka velvoittaa kaikki ruoan tarjoilupaikat, kuten ravintolat, lounas- ja laitosruokalat sekä pikaruokapaikat ja kahvilat, ilmoittamaan kirjallisesti niissä tarjottavan lihan…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,70 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.