Arjessa mukana

Suolainen strategia siivitti Andrii Grishchenkon voittoon – Jalmari Finne -piiraskilpailussa maistuivat lähiluonnon ja kotipuutarhan antimet

Andrii Grishchenkon voittajapiiraassa oli lohen ja sinihomejuuston lisäksi sipulia ja parsakaalia. Hän halusi makujen olevan tasapainossa kun mukana oli hyvin suolaista juustoa ja toisaalta makeutta tuovaa sipulia. Kuva: Eveliina Kälviäinen

Jalmari Finne -juhlavuoden kunniaksi Kangasalan Tredun opiskelijat näyttivät taitonsa piiraskilpailussa. Heidän tehtävänään oli kehittää piirasresepti pihapuutarhan ja metsän antimista. Piirakkareseptin oli myös…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu