Uutiset

Kangasala uudistaa strategiaansa – ennakkokysely auki lokakuun ajan

Millainen Kangasala on vuonna 2033? Sitä visioidaan päivitettävässä kaupunkistrategiassa, jota varten kaupunkilaisilta kaivataan vastauksia ennakkokyselyyn. Kuva: Juho Tuhola

Kangasalan kaupunki on uudistamassa tärkeintä kaupungin toimintaa ohjaavaa asiakirjaa, Kangasalan kaupunkistrategiaa 2033.

Kaupunki kokoaa tietoja eri sidosryhmien näkemyksistä strategian tavoitteista ja niiden tärkeydestä, tiedotteessa kerrotaan. Tätä varten kaupunki on julkaissut sähköisen ennakkokyselyn, joka on avoinna 31. lokakuuta saakka.

Kyselyyn voit vastata täällä.

Kyselyn tuloksia aiotaan analysoida laajasti esimerkiksi Kangasalan valtuuston strategiatyössä.

Ennakkokyselyssä esimerkiksi tiedustellaan monivalintakysymyksillä, mihin kaupungin pitäisi keskittyä tulevien vuosien aikana, mitkä teemat puolestaan ovat vähemmän tärkeitä ja millaiset arvot ovat vastaajalle tärkeitä.

Tällä hetkellä käytössä olevassa Kangasalla 2029 -strategiassa muun muassa mainitaan, että Kangasala profiloituu monipuolisesti 2. asteen opintojen, työelämäyhteyksien ja yrittäjyyskasvatuksen kaupunkina, kaupunki kasvaa kestävästi hiilineutraaliutta edistäen ja kaupunki kehittää houkuttelevia virkistysalueita, liikenneverkkoa sekä houkuttelevaa ja elävää keskustaa yhdessä yrittäjien kanssa.

Kaupungin arvot tiivistetään nykyisessä asiakirjassa sanoilla avoin, edelläkävijä, luotettava, turvallinen ja vastuullinen.

MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.