Arjessa mukana | Uutiset

Kangasalan torille aukeaa ruokakärry, josta saa paikan päällä savustettua lihaa ja hapanjuureen tehtyä pitaleipää – Smoked Food Barin yrittäjä vaalii laatua määrän sijaan: ”Meillä ei ole kaikille kaikkea”

Smoked Food Bar -ruokakärryn yrittäjä Atte Korhonen liputtaa rehellisen ruoanlaiton puolesta. Korhonen pystyy kertomaan tarkalleen, miten ruoka on tehty ja milloin, sillä hän tekee sen itse paikan päällä.

Ensi viikon lauantaista lähtien Kangasalan torin täyttää savustetun lihan tuoksu, kun Smoked Food Bar -ruokakärry avaa luukkunsa. Avajaisia vietetään 8. maaliskuuta, ja kärry seisoo torilla apteekin edessä vuoden…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,70 €.

TilaaKirjaudu