Arjessa mukana

48 päivää juhannukseen | Hortoiluvinkkejä joka koriin – katso Heinin ja Pekan reseptit

Keittiömestari Pekka Tolppa hyödyntää keittiössään luonnon ja kotipuutarhan antimia. Kuva: Heini Tolppa
Keittiömestari Pekka Tolppa hyödyntää keittiössään luonnon ja kotipuutarhan antimia. Kuva: Heini Tolppa

Hortoilu on suosittu harrastus keväisin. Luonto puhkeaa vihreään ja villivihannesten kerääjät kulkevat koppineen katse tiukasti maassa. Myös villiyrtteinä ja hortana tunnetut kasvit ovat luonnossa kasvavia ja syötäviä…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.