Aina kannattaa messuta

0

Kangasalan kunta esittäytyy viikonvaihteen Asta-Rakentajamessuilla. Näkyvyys on taattu, sillä Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen odotellaan tuhansia vieraita.
Kunnan näkyminen ei jää kauniiden maisemien esittelyyn ja kuntakuvan kirkastamiseen, sillä messuvieraille on tarjolla konkretiaakin – 43 omakotitonttia.
Kangasalan olettaisi kiinnostavan tulevia omakotirakentajia, sillä kunnan sijainti on keskeinen ja sen tonttikirjo alueellisesti kattava ja vaihtoehdoiltaan monipuolinen.
Hintahaitarikin on laaja, eikä tontin ostaminen ole kynnys omaan ryhtymiseksi, sillä kaikki rakennuspaikat ovat myös vuokrattavissa.

Kenties vetovoimaisin alue tonttipaletista on Kortekankaan taakse nouseva Kortekummun omakotialue.
Hirvikummuntiellä on heti kaupan 12 tonttia, ja huhtikuussa hakuun tulevat Kruunupääntien 27 rakennuspaikkaa.
Pikonlinnan Lukkolankatu on toinen merkittävä kohde. Toistaiseksi etelärinteessä ja Vesijärven tuntumassa olevan alueen myynti on edennyt yllättävän nihkeästi. Auttaako Asta, jää nähtäväksi.

Kangasalla on tarjottavaa myös niille, jotka kaipaavat maalaismaisempaa elinpiiriä. Kohteet sijaitsevat itäisellä Kangasalla, Sahalahden ja Kuhmalahden puolella.
 Rauha ei merkitse syrjäisyyttä, sillä myynnissä olevat tontit ovat kaikki aluekeskustensa ja niiden palvelujen tuntumassa.

Ilahduttavaa on, että kunnan lisäksi Asta-messuilla esittäytyy myös koko joukko kangasalalaisia yrityksiä.
Omasta toiminnasta, palveluista ja tuotteista kertominen on aina tarpeen, mutta se on myös osoitus siitä, että luottamus omaan tekemiseen ja usko tulevaisuuteen on vahva. Siitäkin huolimatta, että suhdanteet ovat Suomessa edelleen alavireiset.
Aika näyttää, antaako Asta potkua tonttien, tuotteiden ja palveluiden kaupalle? Se on kuitenkin varmaa, että mitään ei saa, jos ei pidä messua itsestään.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.