Ravitsemussuunnittelija kertoo, miten ikääntyvän kannattaisi syödä – Eläkepäiviä viettävä Marja-Liisa Heiskari-Puntalo: ”Elämä on rajallinen, joten ruokapöydässä maku ja laatu ratkaisevat”

0
Ravitsemussuunnittelija Hilpi Linjama arvioi Kangasalan Sanomien pyynnöstä kahden ikäihmisen päivän ravinnonsaantia. Toinen heistä asuu yksityisessä hoivakodissa. Toinen elää kotonaan yksin ja tilaa ruokansa kauppapalvelusta. Grafiikka: Eija Koivu
Ravitsemussuunnittelija Hilpi Linjama arvioi Kangasalan Sanomien pyynnöstä kahden ikäihmisen päivän ravinnonsaantia. Toinen heistä asuu yksityisessä hoivakodissa. Toinen elää kotonaan yksin ja tilaa ruokansa kauppapalvelusta. Grafiikka: Eija Koivu

Jos haluat vaalia aivojesi ja verisuoniesi terveyttä sekä ennaltaehkäistä muistisairauksia, unohda television kokkiohjelmien kermaa ja voita tirisevät ruuanlaittovinkit – mitä…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.