Arjessa mukana

Ravitsemussuunnittelija kertoo, miten ikääntyvän kannattaisi syödä – Eläkepäiviä viettävä Marja-Liisa Heiskari-Puntalo: ”Elämä on rajallinen, joten ruokapöydässä maku ja laatu ratkaisevat”

Ravitsemussuunnittelija Hilpi Linjama arvioi Kangasalan Sanomien pyynnöstä kahden ikäihmisen päivän ravinnonsaantia. Toinen heistä asuu yksityisessä hoivakodissa. Toinen elää kotonaan yksin ja tilaa ruokansa kauppapalvelusta. Grafiikka: Eija Koivu
Ravitsemussuunnittelija Hilpi Linjama arvioi Kangasalan Sanomien pyynnöstä kahden ikäihmisen päivän ravinnonsaantia. Toinen heistä asuu yksityisessä hoivakodissa. Toinen elää kotonaan yksin ja tilaa ruokansa kauppapalvelusta. Grafiikka: Eija Koivu

Jos haluat vaalia aivojesi ja verisuoniesi terveyttä sekä ennaltaehkäistä muistisairauksia, unohda television kokkiohjelmien kermaa ja voita tirisevät ruuanlaittovinkit – mitä…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu