Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Ali Chridi otteli kultaa

Kangasalalainen Ali Chridi kamppaili lokakuun toisella viikolla ensimmäistä kertaa kansainvälisellä tasolla. ITF taekwon-don World Cupin ottelut käytiin 12.–16.10. Budapestissa, jossa 15-vuotia Chridi selvitti tiensä junioreiden värivyösarjan loppuotteluun yhdessä Puolan Tomasz Pietrzakin kanssa.

Uutiset - 19.10.2016 kello 15.28
Kangasalan Sanomat
Ali Chridi otteli kultaa
Ali Chridin tavoitteena on saada musta vyö ensi kesänä.

Kahden minuutin erä päättyi lopulta tasapisteisiin, joten ottelun tulos oli ratkaistava jatkoajalla.

– Ei voi sanoa, että loppuottelu olisi jännittänyt minua. Hermoilin paljon enemmän alkuerissä, 62 kiloisten painoluokassa kamppaillut Chridi vakuuttaa.

Pietrzak oli ehtinyt lunastaa itselleen ottelun aikana jo kaksi varoitusta. Kolmas tietäisi pisteen menetystä ja häviötä.

– Jatkoajallakin ottelu oli todella tasainen, mutta sitten puolalainen kaatui. Katsoin pistetilannetta ja huomasin, että olin voittanut. Vastustaja oli saanut kaatumisesta kolmannen varoituksensa. Se oli hieno tunne!

Tamperelaisseura Black Eagle Taekwon-doa edustanut Chridi kilpaili World Cupissa myös liikesarjoissa ja erikoistekniikoissa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös