Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Anssi Kasitonni on Vuoden Kangasalalainen

Sahalahdella asuva monialataiteilija Anssi Kasitonni on valittu Vuoden Kangasalalaiseksi. Valinnan teki Kangasalan yrittäjäyhdistys. Kasitonni tunnetaan kuvataiteilijana, elokuvantekijänä ja muusikkona. Tänä vuonna hänellä on hyvin näkyvä tehtävä Mäntän kuvataideviikoilla, sillä hän on kuraattorin ominaisuudessa valinnut näyttelyn teokset. 

Uutiset - 20.5.2016 kello 17.24
Kangasalan Sanomat
Anssi Kasitonni on Vuoden Kangasalalainen
Vuoden Kangasalalainen on vihdoin selvillä.

Syntyjään vilppulalaisen Kasitonnin töitä on ollut esillä kuvataideviikoilla kahdesti. Vuonna 2003 yleisö valitsi suosikikseen hänen veistoskokonaisuutensa Kaikenlaistahan sitä voi rakennella. Tämä kertoo taiteilijan kyvystä tavoittaa yleisönsä.

Vuoden Kangasalalainen sanoo tuntevansa kotiseuturakkautta kaikkia neljää kuntaa tai kaupunkia kohtaan, jossa on asunut. Näihin lukeutuvat Vilppula, Lahti, Sahalahti ja Kangasala. Kangasalaa hän kehuu elinvoimaiseksi ja pirteäksi kunnaksi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös