Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Arimo Siren vei voiton Belgian ajotaitokisassa

Suoramalla asuva Arimo Siren ja hänen tiimikumppaninsa Juhani Vuola voittivat kansainvälisen postijärjestön järjestämän IPC Drivers’ Challenge -ajotaitokisan. Kaksipäiväinen kilpailu pidettiin Belgiassa viime viikolla formula-ajoistakin tutulla Spa-Francorchamps´n moottoriradalla. Kilpailuun osallistui kahdeksan maan postien joukkueet. Sirenin mukaan voitto perustui toimivaan tiimityöhön ja tiedonkäsittelytaitoihin. – Itse tein ajoanalyysit sekä suunnitelmat ekoradan ja Agility-radan ajamisesta. Juhani teki taloudellisuusajon Excel-analyysin, mistä nähtiin, mikä on olennaista tulevassa kisassa. Suomen postilaiset ovat harjoitelleet taloudellista ajotapaa työssään jo pari vuotta, ja renkaidenvaihtokin oli joukkueella tuoreessa muistissa.

Uutiset - 23.11.2016 kello 15.00
Kangasalan Sanomat
Arimo Siren vei voiton Belgian ajotaitokisassa
Arimo Siren (keskellä) voitti syyskuussa jo viidennen kerran Postin kuljettajien ajotaitomestaruuden, mikä oikeutti hänet edustamaan Suomea Belgian kansainvälisissä kisoissa marraskuussa. Kuvassa vasemmalla kolmanneksi sijoittunut Antero Vaara ja oikealla hopealle yltänyt Janne Pennanen.
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös