Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Arvid Lundén on vuoden nuori pelimanni

Vuoden nuoreksi pelimanniksi on valittu 14-vuotias Arvid Lundén Kangasalta. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta esiintymiskokemusta jo10 vuoden ajalta.

Uutiset - 14.1.2017 kello 10.09
Kangasalan Sanomat
Arvid Lundén on vuoden nuori pelimanni
Vuoden nuori pelimanni Arvid Lundén palkitsi tuhatpäisen yleisön viulunsoitolla. Kuvat: Pirkko-Liisa Ollila

Kangasalan Pikkupelimanneissa soittava Lundén on opiskellut viulunsoittoa Pirkanmaan musiikkiopistossa vuodesta 2011 ja 2016 alkoivat kansanmusiikin opinnot myös Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa.

Juho-Antti Koirasen muistorahastosta vuodesta 2007 lähtien jaetun nimeämisen tekevät Siru ja Antti Koiranen sekä Suomen Kansanmusiikkiliitto.

Valinta julkistettiin Helsingistä Tallinnaan suuntautuvalla Folklandia-risteilyllä perjantai-iltana. Risteilylle osallistuu kansanmusiikin ja -tanssin huippunimiä seitsemästä eri Euroopan maasta. Mukana on yli 120 esiintyjäkokoonpanoa ja lähes 3000 risteilyvierasta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös