Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Asioiden hoitaminen iltaisin helpottaa perheen arkea

Ruutanalainen Erika Pitkänen odottelee Aito Säästöpankin konttorissa perheensä kanssa pankkivirkailijaa. Kello on puoli viisi, ja edessä on asuntolainapaperien allekirjoitus. Uusi koti löytyi Suinulasta. Tampereen puolelta Kangasalle muuttanut perhe on viihtynyt Kangasalla todella hyvin. – Halusimme vielä enemmän maalle. Olemme ulkoilmaihmisiä ja nautimme, kun lähellä on kivoja retkeilypaikkoja, Pitkänen kertoo. Pitkäsen perheelle, johon kuuluvat Erikan lisäksi hänen puolisonsa Jani Heino sekä lapset Tomas ja Sara, ilta-asiointi pankissa sopii enemmän kuin hyvin. – Varsinkin puolisolleni tämä oli työn vuoksi helpompi järjestää näin, Pitkänen toteaa.

Uutiset - 6.11.2016 kello 15.00
Kangasalan Sanomat
Asioiden hoitaminen iltaisin helpottaa perheen arkea
Pankkiasioiden hoitaminen ilta-aikaan sopii Erika Pitkäselle mainiosti. Mukana tytär Sara Heino. Pankissa Pitkäsen asioita hoiti Hanna Kortelahti, tytär Sara naureskeli sylissä.

Yritykset joutuvat entistä useammin pohtimaan, milloin toimipaikan ovet kannattaa pitää avoinna. Monet ovat päivisin töissä, ja asiointi on mahdollista vain ilta-aikaan. Monille palveluyrittäjille, kuten kampaamoille, tämä on arkipäivää.
Nyt myös pankit ovat muuttaneet toimintatapaansa, ja aukioloaikamuutoksista Kangasalla on tiedottanut Aito Säästöpankki.
Aito Säästöpankin Kangasalan konttori tarjoaa marraskuun alusta lähtien asiakkaille ajanvarauksella palvelua myös ilta-aikaan.
Ajanvarausasiakkaita palvellaan maanantaista torstaihin iltaseitsemään saakka.
– Asiakkaamme ovat toivoneet ilta-aikoja, Kangasalan konttorin pankinjohtaja Heini Piitulainen sanoo.
Palveluajan pidennyksen takana ovat asiakkaiden toiveet ja kuluttajien tarve hoitaa pankkiasioita yhä myöhäisempinä kellonaikoina.
– Pankin pitää olla kiinni ajassa ja muuttaa toimintaansa ihmisten elämänrytmin ja arjen mukaiseksi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös