Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Auto suistui ojaan Jyväskyläntiellä

Pirkanmaalla sattui keskiviikkona useita liikenneonnettomuuksia. Jyväskyläntiellä kuljettaja menetti autonsa hallinnan illalla seitsemän aikaan. Henkilöauto suistui tien vasemmalle puolelle, osui lyhtypylvääseen ja päätyi ojaan. Lyhtypylväs katkesi törmäyksen voimasta. Kuljettaja vietiin ambulanssilla tarkempiin tutkimuksiin sairaalaan. Autossa ei ollut muita matkustajia. Onnettomuus sattui 400 metriä ennen Ruutanan Shellin liittymää. Kuljettaja oli matkalla Jyväskylän suuntaan.

Uutiset - 24.3.2016 kello 8.59
Kangasalan Sanomat
Auto suistui ojaan Jyväskyläntiellä


Ajokeli on pääsiäisenä vaihteleva. Liikenneviraston arvion mukaan menoliikennettä on eniten kiirastorstaina kello 13–19, ja kohtalaisesti myös pitkäperjantaina kello 9–14, pohjoisessa myöhemminkin.
Monet palaavat pääsiäisen vietosta jo sunnuntai-iltana, mutta vilkkainta paluuliikenne on toisena pääsiäispäivänä maanantaina kello 12–20.
Viimeisimmät säätiedot ja voimassa olevat varoitukset voi  tarkistaa Ilmatieteen laitoksen verkkosivuilta www.fmi.fi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös