Avi ja kaupunki valvovat, että VetreaElo Einar korjaa yksikössä havaitut epäkohdat – Toimitusjohtaja: ”Me ilman muuta haluamme korjata kaiken”

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
VetreaElo Einar toimii Kangasalan keskustan läheisyydessä. Se tuottaa vammaispalvelulain mukaista tehostettua palveluasumista. Kuva: Heli Keskinen

Vetrea Terveys Oy:n toimitusjohtaja Riikka Pikkarainen kertoo, että yrityksellä on aito tahtotila korjata VetreaElo Einarin tehostetun palveluasumisen yksikössä havaitut ongelmat. Kaupunki tiedotti viime viikolla, että yksikössä on havaittu puutteita…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

 1. Me ilman muuta haluamme….
  Ööööö tuota noin miten tämän nyt sanoisi kauniisti.
  Kun on päässyt lukemaan lehdistä avi:n tekemän listauksen puutteista ja kaikista epäkohdista mitä lehdissä kerrottu

  niin ihmetyttää miten tähän pisteeseen on tultu…
  Eikö Elo Einarin paikallisella johtajalla ole ollut johtajuus hallussa? Näyttää siltä että tällä ”johtajalla” on ollut se oikeanlainen johtajuus täysin hukassa. On täysin typerää väittää että toimipisteen sijainti olisi ollut se syy miksi muka sijaisia ei saataisi.

  Pikkaraisen kommentti muiden yksiköiden sairaanhoitajista ja niiden saannista hoitamaan Elo Einarin sairaanhoitaja pestiä on lähinnä surkuhupaisa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa tuo tehtävä ulkopuolelle.
  Herää myös kysymys tai lähinnä spekulaatio mikäli Elo Einarin työntekijöillä ei ole ollut esim lääkelupia tullessaan töihin voimassa niin kuka on ottanut esim näytöt niistä vastaan ja hyväksynyt ne? En nyt tarkoita teoria-osuutta vaan käytännön osiota? Lihaspistos/insuliinipistos ja mitä näitä nyt on…
  Onko tämä ”melkein sairaanhoitaja” tai mikä lie ottanut näytöt vastaan ja kuka lie tämän hyväksynyt?????!! Toivon että edellä mainittu ei pidä paikkaansa…Eihän vain näin eihän…Koska ymmärtääkseni vain täysin valmistunut sairaanhoitaja voi ottaa vastaan esim nämä käytännön näytöt pistämisestä…Sitten se laskenta tapa eri Einarissa ja kaupungilla jos kerran asiakkaita määrä x ja tehdyissä luvissa määritetään että mitoitus tarvii olla 0,83 tms ja sitten kun lasketaan että työntekijöiden määrällä saadaan tulokseksi 0,35 tms….Ollaan aika jäätävän kaukana toisista… Nyt ei voida sanoa että on toisenlainen laskutapa Vetrean ja kaupungin välillä mitenkään selittäisi mitään.

  Summarum kun rivienvälistä lukee Elo Einarin tarinaa mitä on kirjoitettu lehdissä niin kovin ihmettelen jos paikallinen johtaja saa jatkaa hommissaan kyllä niin paljon on sössitty.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.