Avi päätti jatkaa tapahtumien ja tilojen sulkuja lievennyksin kahdella viikolla – näin päätös vaikuttaa kaupungin palveluihin

0
Koronatilanne edellyttää edelleen esimerkiksi maskien käyttöä. Kuva: KS Arkisto
Kuva: KS Arkisto

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (avi) tänään tekemä päätös jatkaa tilojen ja tapahtumien sulkua Pirkanmaalla lievennyksin näkyy Kangasalan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toiminnassa.

Avin päätös on voimassa 8.-21.1.2022.

Kaupunki tiedottaa, että uusien koronarajoitusten vuoksi kaupungin liikuntapalveluiden kevätkauden aloitus viivästyy. Aikuisten ryhmäliikunta on tauolla 10.1.–21.1.

Koska avi sallii kuntosalien käytön, Kuhmalahden, Sahalahden ja Pitkäjärven kuntosaleja voi käyttää. Liikuntapalveluiden ryhmät Pitkäjärven kuntosalilla on kuitenkin peruttu. 

Vesaniemen ja Kuhmalahden yleiset avantouintisaunavuorot on peruttu.   

Nuorisotilat ovat auki 11.1. alkaen. Nuorisotiloilla on maskisuositus, hygieniavaatimukset on huomioitu ja asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa. Liikkuva nuorisotila Kyläkolli liikkuu normaalisti, mutta nuoria ei päästetä autoon sisälle. 

Kaupungin kirjastot ovat auki normaalisti. Niissä suositellaan asioitavan ripeästi ja asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa. Kirjaston yleisötapahtumat on peruttu.

Uudet koronarajoitukset kieltävät edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. 

Kangatala-talo kertoo tiedottavansa avin tänään antaman päätöksen vaikutuksista Kangasala-talon, Kimmo Pyykkö -taidemuseon ja K-Kinon toimintaan maanantaina. Osa palveluista avautuu tiistaina 11.1., osa pysyy suljettuina.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.