Avin sisätiloja koskevat rajoitukset päättyivät – omikronia on edelleen runsaasti Pirkanmaalla

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kuva: Pixabay

Avin yleisöille avoimien ja rajatun asiakaspiirin oleskeluun tarkoitettuja tiloja koskevat rajoitukset ovat päättyneet 28. helmikuuta. Kaupunki tiedottaa, että Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toiminta voi nyt jatkua normaalisti.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän mukaan koronaviruksen omikron-muotoa on kuitenkin vielä paljon liikkeellä Pirkanmaalla. Tämän vuoksi jokaisen oma vastuu omasta ja lähipiirin tartunnan torjunnasta on edelleen tärkeässä roolissa.

Lisäksi koronanyrkki muistuttaa, että maskit ja turvalliset etäisyydet ovat yhä tärkeitä. Oireisena ei myöskään kannata mennä oman kodin ulkopuolelle. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan rokotukset ovat edelleen epidemian torjunnassa kulmakivi ja erinomainen suoja sairaalahoitoa vaativalle tautimuodolle.

Tiistaiaamuna Taysissa oli koronan vuoksi 36 potilasta osastohoidossa ja alle viisi potilasta tehohoidossa, sairaanhoitopiiri kertoo tiedotteessaan. Lisäksi hoidossa on jatkuvasti muita potilaita, joilla korona on sivudiagnoosi.

Kangasalan kaupungin koronaohjeistus löytyy täältä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.