Avoimen isä-ryhmän kokoontumiset alkavat Kangasalla

0
Finfami ry tarjoaa isille tukea Kangasalla ja muilla lähiseudun paikkakunnilla. Kuva: iClipart

FinFami ry järjestää ITUA-hankkeen puitteissa tukitoimintaa kangasalalaisille iseille syksyn aikana.  

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalveluiden keskuksella pidetään syyskuun viimeisenä päivänä luento otsikolla: isyys ja mielenterveyshaasteet perheessä.  

Luennolla kokemuksistaan kertoo kaksi isää. Lisäksi aiheesta ovat keskustelemassa kaksi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. 

Luennon jälkeen alkaa avoimen ja luottamuksellisen isä-ryhmän toiminta. Ryhmä kokoontuu mielenterveys- ja päihdepalveluiden keskuksella kolme kertaa syksyn aikana. 

Ryhmässä on mahdollisuus jakaa kokemuksia siitä, kun puolisolla tai lapsella on haasteita mielenterveyden ja tai päihteidenkäytön kanssa. Tarkoituksena on myös saada lisää käytännön työvälineitä arjessa selviytymiseen ja jaksamiseen. Ryhmää ohjaavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset. 

Ryhmän sisältöä rakennetaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. 

Luentoja ja ryhmiä järjestetään tulevan syksyn aikana myös muualla Pirkanmaalla.

Myös kaikille mielenterveys- ja päihdeongelmaisten omaisille suunnattu vertaistukiryhmä kokoontuu Kangasalla säännöllisesti syksyn aikana. 

ITUA-hanke, eli iseille tukea arkeen -hanke alkoi Kangasalla viime maaliskuussa.

Isyys ja mielenterveyshaasteet perheessä -luento keskiviikkona 30. syyskuuta kello 17–19 mielenterveys- ja päihdepalveluiden keskuksella, Myllystenpohjantie 2. Isä-ryhmän kokoontumiset samassa paikassa keskiviikkoisin 14. ja 28. lokakuuta sekä 18. marraskuuta kello 17-19. 

Vallitsevan tilanteen vuoksi luennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset pyydetään 27.9. mennessä osoitteeseen jukka.torro@finfamipirkanmaa.fi tai 040 719 9355.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.