Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Avoimet ovet Kangasalan uudella paloasemalla – Ohjelmaa myös lapsille

Yleisö voi tutustua Kangasalan uuteen paloasemaan lauantaina. Myös lapsille on järjestetty ohjelmaa.

Uutiset - 30.11.2018 kello 10.44
Kangasalan Sanomat
Avoimet ovet Kangasalan uudella paloasemalla - Ohjelmaa myös lapsille
Kangasalan uudella paloasemalla vietetään avoimia ovia lauantaina.

Kangasalan uusi paloasema on niin sanottu puhdas paloasema. Tulipalossa käytetyt varusteet ja paloauto ajetaan tulipalon jälkeen erilliseen pesuhalliin. Näin varusteita ja ajoneuvoja, joissa on savu-, noki- tai kemikaalijäämiä, ei tuoda puhtaaseen kalustohalliin tai henkilöstötiloihin.

Kangasalan paloasema on myös koulutuspaloasema, sillä se toimii normaalien paloasematoimintojen lisäksi pelastushenkilöstön koulutukseen erikoistuneena paloasemana. Paloaseman harjoitusalueelle tullaan rakentamaan ”palotalo”, johon voidaan simuloida erilaisia rakennuksen tulipaloja.

Kangasalan paloasemalle on sijoitettu myös pelastuslaitoksen tekniset huoltotilat, jotka aikaisemmin olivat keskuspaloasemalla. Uudelle paloasemalle siirtyi Kangasalan ja Linnainmaan paloaseman henkilöstö.

Avoimet ovet Kangasalan paloasemalla, lauantaina 1.12. kello 10–14, Hampuntie 25.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös