Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Bussit siirtyvät talviaikatauluihin – linja 42 saa lisää vuoroja

Tampereen seudun joukkoliikenne siirtyy torstaina 9.8. talvikauden aikatauluihin. Muutoksia on luvassa niin Kangasalla kuin Tampereellakin, missä raitiotien rakentaminen muokkaa kulkua.

Uutiset - 30.7.2018 kello 14.59
Kangasalan Sanomat
Bussit siirtyvät talviaikatauluihin – linja 42 saa lisää vuoroja
Linja 44 Valkeakoskelle ottaa varaslähdön. Linja siirtyy talviaikatauluihin jo 8.8., eli päivää aiemmin kuin muut linjat.

Kesätauolta palaava linja 44 Kangasala–Valkeakoski aloittaa poikkeuksellisesti liikennöinnin talvikauden mukaisesti jo keskiviikkona 8.8. Kangasalan päässä linjan 44 päätepysäkkinä toimii kaikilla vuoroilla linja-autoasema.

Myös linja 46 reitiltä Kangasala–Ruutana–Perälä palaa ajoon. Pohja–Eräjärvi–Orivesi-linjan numero 420 muuttuu linjaksi 49.

Linja 42 saa lisää vuoroja reittiosalle Pyynikintori–Tays–Kangasala. Reitillä liikennöidään arkisin ruuhka-aikaan 2–3 vuoroa tunnissa.

Aikataulut ja linjakartta löytyvät digitaalisina osoitteesta www.aikataulut.tampere.fi. Aikataulujen jakelu alkaa busseissa kauden vaihduttua. Muissa jakelupisteissä aikatauluja on tarjolla kauden vaihtumista edeltävällä viikolla. Aluekohtaisia aikatauluja on saatavilla Kangasala keskustan, Vatialan, Sahalahden ja Kuhmalahden kirjastoista. Palvelupiste Frenckellin asiakaspalvelusta saa kaikkia aikatauluja.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös