Eagles avasi pudotuspelit voitolla – Välieräpaikka katkolla lauantaina

0
Miro Pietilä (vas.) teki Eaglesille tärkeän neljännen maalin. Pietilän vieressä maalin toinen syöttäjä Justus Markkula.

Kisa-Eagles – HiHo 5-2 (1-1, 2-1, 2-0)

Eagles aloitti pudotuspelit kakkosdivarin Hämeen lohkossa voitokkaasti. Puolivälierävastuksena oleva HiHo kaatui perjantain myöhäisottelussa Pikkolassa kolmen maalin erolla.

Jälleen kerran vauhdikkaasti luistellut HiHo heilutti tahtipuikkoa avauserässä. Kun kotijoukkue sai koneet kunnolla käyntiin toisessa erässä, kävi tasoero selväksi.

– Se oli joukkuevoitto. Alku oli kankea, ja Ville Nieminen piti meitä torjunnoillaan pystyssä. Sitten pääsimme peliin mukaan, tiivisti vastuuvalmentaja Teppo Virta.

Eagles teki maaleistaan neljä ylivoimalla. Tehopelaajia olivat Aleksi Salminen (2+1) ja Benjamin Linna (1+2).

Välieriin selviytyy kahdella voitolla, joten ottelusarja on katkolla nyt lauantaina. Toinen puolivälierämatsi pelataan Sentterissä Tampereella, ja se alkaa klo 14:30.

Mahdollinen kolmas ottelu pelataan sunnuntaina Pikkolassa.

Jämerä puolustaja Aleksi Salminen (nro 4) oli Eaglesin tehopelaaja HiHoa vastaan. Hän teki kaksi osumaa ja syötti yhden.
Liruu, liruu, ja menee lopulta maaliin. Toisessa erässä Aleksi Salminen ujutti kiekon verkkoon HiHo-maalivahti Antti-Pekka Lustigin jalkojen välistä. Maalintekijä ehti maalin taakse, ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan.
Eaglesin voitto-osuma syntyi Benjamin Linnan sähäkällä rannelaukauksella ajassa 37:15.
Maali maistui Linnalle, kuten tuuletuksesta saattoi päätellä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.