Eagles hävisi kotonaan ja voitti vieraissa – Tehopelaajina Teemu Kraneis ja Jerry Markkula

0
Teemu Kraneis oli lähes pitelemätön sunnuntaina. Hän teki kaksi ja syötti kolme maalia.

Koovee II – Kisa-Eagles 3-8 (1-0, 1-5, 1-3)

Kisa-Eagles – Koovee II 6-8 (1-2, 2-3, 3-3)

Eaglesin viikonvaihde kakkosdivarin Hämeen lohkossa oli kaksijakoinen. Lauantain kotimatsi Kooveetä vastaan sujui alavireisesti, mutta heti seuraavana päivänä tuli komea revanssi vieraissa.

Sunnuntaina Hakametsän kakkoshallissa Tampereella pelattu ottelu alkoi Koovee-merkkisesti, mutta toisesta erästä lähtien kaukalossa mentiin Eaglesin ehdoilla.

Vastuuvalmentaja Teppo Virta äityi kehumaan omiensa esitystä kauden parhaimmistoon kuuluvaksi.

– Meillä oli tänään kaikki miehet kannella, ja lukemat taululla olivat ihan oikein. Oli upeaa olla mukana tällaisessa, Virta kiitteli joukkuettaan.

– Palasimme jääkiekkoilun perusasioihin. Voitetaan kaksinkamppailut, ei tehdä virheitä ja mennään eteenpäin kovalla energialla.

Eaglesin voiton arvoa nostaa se, että joukkue matkasi Tampereelle vajaamiehisenä. Mukana oli maalivahtien lisäksi yhdeksän hyökkääjää ja viisi puolustajaa. Viime kierroksilla Eaglesia on vaivannut eri syistä johtuva pelaajien vähyys.

Sunnuntaina Eaglesin tehopelaaja oli Teemu Kraneis (2+3), lauantaina puolestaan kapteeni Jerry Markkula (0+5). Petri Vilenius keräsi viikonlopun peleistä puolustajalle komean pistesaldon: 3+3.

Hämeen lohkon kärki on nyt lähes ennätystasainen, kun Uplakers, Koovee, Eagles ja LeKi jakavat ykköspaikan 41 pisteellä.

Eaglesilla on jäljellä neljä runkosarjaottelua. Seuraavan kerran joukkue on tositoimissa tiistaina 11.2., jolloin se kohtaa Pingviinit Pirkkalassa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.