Eagles sai tappioputkensa poikki

0
Mikko Kivimaa oli Eaglesin tehopelaaja sunnuntaina. Hän iski hattutempun eli kolme maalia.
Mikko Kivimaa oli Eaglesin tehopelaaja sunnuntaina. Hän iski hattutempun eli kolme maalia.

Koovee II–Kisa-Eagles 4–7 (0–4, 2–2, 2–1)

HiHo­–Kisa-Eagles 6–5 VL (1–1, 3–3, 1–1, 1–0)

Eagles sai katkaistua kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa sunnuntaina Koovee II:n vieraana. Häviöistä sisuuntuneet kotkapaidat rynnistivät avauserässä jo neljän maalin karkumatkalle, mitä isäntäryhmä ei ottelun aikana saanut kurottua umpeen.

Voitto tuli Eaglesille tarpeeseen. Lauantaina se kompuroi HiHon vieraana kolmannen perättäisen tappionsa, mikä tosin tuli vasta voittolaukauskisan jälkeen.

Kaksi edellistä suoraa häviötä olivat tulleet Pyry Ak:ta ja LeKiä vastaan.

Pistemenetyksistä huolimatta Eagles on hyvissä asemissa kakkosdivarin kakkoslohkossa. Suorastaan ennätystasaisessa kärkipäässä peräti neljä joukkuetta on yhden pisteen sisällä, kun on pelattu 11 kierrosta.

Koovee-kamppailussa Eaglesin ratkaisija oli Mikko Kivimaa, joka iski hattutempun eli kolme maalia. Hyvin tehoilivat myös Teemu Kraneis (1+2) ja Aleksi Salminen (0+3). Maalin makuun pääsivät lisäksi Teemu Rantanen, Jesse Mattila ja Janne Jaakola.

HiHoa vastaan tehokotkana toimi kapteeni Jerry Markkula (2+1). Maalitilastoihin kirjattiin myös Rantanen (1+1), Kraneis ja Aleksi Ruusu (1+1).

Seuraava sarjamatsi Eaglesilla on lauantaina 7. joulukuuta Ylöjärvellä Uplakersia vastaan. Sunnuntaina 8. joulukuuta Pikkolaan saapuu vieraaksi LeKi Lempäälästä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.