Eagles taisteli tiensä finaaliin – Teemu Rantasen tekemä jatkoerämaali ratkaisi

0
Eagles pelaa finaalissa! Teemu Rantasen jatkoerämaali ratkaisi loppuottelupaikan kangasalalaisille.

Uplakers – Kisa-Eagles 4-5 je (0-0, 2-3, 2-1, 0-1)

Eagles pelaa kakkosdivarin Hämeen lohkon finaalissa. Paikka loppuottelussa varmistui, kun kotkapaidat nujersivat Uplakersin lauantai-iltana Ylöjärvellä.

Ratkaisu syntyi jatkoerässä ajassa 74:08, jolloin Teemu Rantanen onnistui tekemään ylivoimamaalin Jerry Markkulan ja Mikko Kivimaan esityöstä.

Välieräottelut päättyivät Eaglesille voitoin 2-0. Perjantaina kangasalalaiset päihittivät Uplakersin Pikkolassa maalein 6-3.

Lauantainen ottelu näytti kääntyvän Eaglesin hyväksi jo ennen kolmannen erän puoliväliä. Joni Rautiola vei Eaglesin kahden maalin johtoon ajassa 47:29, mutta se ei sittenkään vielä riittänyt. Uplakers iski kaksi maalia, ja ratkaisua jouduttiin hakemaan neljännestä erästä.

Petteri Pajusen ajassa 73:01 ottama huitomisjäähy koitui lopulta ylöjärveläisten kohtaloksi.

Eaglesin tehoista vastasivat jälleen ykköskentän hyökkääjät Jerry Markkula (0+4), Mikko Kivimaa (0+4) ja Joni Rautiola (1+2). Maalareita olivat myös Teemu Rantanen (1+1), Benjamin Linna (1+0) ja Petri Vilenius (1+0).

Maalivahdeista torjuntavuorossa oli Ville Nieminen. Hän oli kiekon tiellä 46 kertaa.

Eaglesin finaalivastus on joko Koovee II tai LeKi. Näiden osalta välieräottelut ovat tilanteessa 1-1. Ratkaiseva kolmas koitos pelataan Tampereella nyt sunnuntaina alkaen klo 18:45.

Loppuottelut pelataan periaatteella paras kolmesta. Finaalisarja alkaa ensi perjantaina.

Edellisen kerran Eagles on yltänyt kakkosdivarissa finaaliin keväällä 2016. Tuolloin se taipui Hyvinkään H.K.H.:lle otteluvoitoin 0-2.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.