Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Fixus Kangasala palveleeFixus Kangasala palvelee

Eagles vei keskiviikon maali-iltamat

Maaleja, vauhtia ja ainakin yksi vaarallinen tilanne nähtiin Pikkolassa keskiviikkoehtoona, kun Eagles löylytti suurinumeroisesti Valkeakosken Kiekko-Ahman. Peli olisi voinut kääntyä toisinkin, jos tilanteessa 5–4 toisen erän lopulla kolmella nollaa vastaan hyökkäykseen päässeet koskilaiset eivät olisi täysin jäätyneet avopaikassa. Illan kummalliseen koreografiaan kuului, että vastahyökkäyksestä Niko Ahola vei kotkapaidat kahden maalin johtoon. Tästä Kiekko-Ahma ei enää toipunut. Päätöserässä vierailijan pelimoraali romahti rumasti. Eagles iski peräti neljä osumaa minuutin ja 21 sekunnin kuluessa, kun Ahma-pelaajat lähinnä nojailivat mailoihinsa kaukalossa.

Urheilu-uutiset - 27.11.2015 kello 8.02
Jouni Valkeeniemi
Eagles vei keskiviikon maali-iltamat
Illan viidestoista osuma. Eaglesin Joni Rautiola iski päätösnumerot rangaistuslaukauksesta ohi Villehart Kuusamon.

Jääkiekkotermillä ilmaistuna kamppailu Pikkolassa oli niin sanottua havaiji-kiekkoa. Matsissa oli vauhtia vailla taktisia hienouksia.
– Joukkueharjoitukset ovat viime ja tällä viikolla jääneet vähiin, ja se näkyi pelissä, mietti Eagles-valmentaja Arto Laine pelin päätyttyä.
– Lisäksi nämä keskiviikkopelit ovat hirveän hankalia valmistautumisen kannalta. Vauhtia on enemmän kuin keskittymistä ja kontrolloitua pelaamista.
Illan pirteimpiä olivat kolme oikeata laitahyökkääjää: Niko Ahola (2+1), Toni Riekko (2+0) ja Mikko Kivimaa (1+1). Pisteitä kokosivat komeasti myös Teemu Rantanen (1+3) ja Joni Rautiola (1+2).
Toisessa erässä sattui valitettava loukkaantuminen, kun Eagles-hyökkääjä Janne Jaakola sai lujaa tulleen purkukiekon päähänsä. Kova kumilätkä osui pään sivulle, osittain kypärän reunan alle.
– Ikävä tapaus. Jaakolalle tuli pahoinvointioireita, joten hänet toimitettiin ensiapuun Acutaan, Laine totesi.
Kakkosdivarin sarjataulukossa Eagles on edelleen toisena vain pisteen kärkisijaa pitävän Hyvinkään H.K.H.:n takana.
Lauantaina Eagles matkustaa Hämeenkyröön Hokkarien vieraaksi.

Kisa-Eagles–Kiekko-Ahma 11–4
(3–3, 3–1, 5–0)

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös