Eagles viidenneksi

0
Eagles juhlii. Kiekko on jälleen mänttäläisten verkossa.

Kisa-Eaglesin taival jääkiekon II-divisioonassa on ollut viime aikoina silkkaa vuoristorataa.
Lauantaina Kotkat tyrmäsi kotihallissaan sarjakakkosen KPK:n, mutta sunnuntaina Hyvinkäällä se putosi itse yhtä tylysti jään pintaan.
Sarjataulukossa kotkakurssi on ollut laskeva. 23 pelatun kierroksen jälkeen kärkikolmikkoon aiemmin lukeutunut Eagles on nyt sarjassa viidentenä.

Laidasta laitaan

Hyvinkäällä Eagles onnistui maalinteossa vain kahdesti H.K.H:n kymmentä vastaan. Molemmat kiekot pisti pussiin Jouni Aaltonen.
Erikoista ottelussa oli se, että Hyvinkään Hoki Klupin maalivahti Joonas Lindberg torjui ottelussa 32 kiekkoa eli kaksi enemmän kuin eaglesvahti Antti-Jussi Harjula.
Lauantaina Eagles oli naputtanut yhdeksän kiekkoa mänttäläisen KPK:n reppuun.
Niko Ahola osui kahdesti, Janne Lehtonen, Teemu Bister, Joonas Lehtonen, Janne Jaakola, Samuli Heinonen, Mikko Kivimaa ja Aaltonen kukin kerran. Teemu Kraneis syötti maaleista neljä.
Pelaaminen erikoistilanteissa meni ottelussa Kotkilta putkeen, sillä se teki neljä häkkiä ylivoimalla ja yhden alivoimalla.

Seuraavaksi Fortuna

Viikko sitten Ruovedellä Eagles oli hävinnyt RuoSkAlle kirvelevästi 3–4. Eagles vei ottelun toisen erän, mutta menetti otteensa päätöserässä, jossa RuoSkA iski kolmasti.
Maalin kirjasivat tililleen Janne Lehtonen, Kraneis ja Bister.
Kotkien seuraava ottelu pelataan ensi keskiviikkona Kangsalla. Vastassa on sarjan heittopussi Oriveden Fortuna.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.