Eagles voitokkaana joulutauolle – Kiekko-Ahma nurin jo kolmannen kerran tällä kaudella

0
Lauri Pelkonen ujuttaa kiekon verkkoon aivan tolpan vierestä.

Kisa-Eagles – Kiekko-Ahma 3-1 (0-0, 2-1, 1-0)

Eagles nappasi lauantaina maukkaan kotivoiton ja siirtyi tyytyväisenä kolmen viikon mittaiselle joulutauolle. Pikkolassa pelatussa sähäkässä paikallispelissä kotkapaidat kaatoivat Valkeakosken Kiekko-Ahman jo kolmannen kerrran tällä kaudella kakkosdivarissa.

Loppunumerot olivat maltilliset, eivätkä kerro koko totuutta pelistä. Eagles oli varsinkin kaksi ensimmäistä erää vahvasti niskan päällä, mutta maalintekokone oli vähän ruosteessa.

Oma vaikutuksensa oli toki Ahma-maalivahti Miska Olanderin erinomaisella pelivireellä. Hän torjui ottelussa 53 kertaa. Myös kotijoukkueen Ville Nieminen oli oivassa iskussa, mutta hän selvisi 21 torjunnalla.

– Oli laadukasta lätkää, Ahmoja vastaan on aina mukava pelata. Näissä tunteet usein roihahtelevat, mutta nyt sitä sattui vasta loppupuolella, mietti ottelun voittomaalin iskenyt Eagles-kapteeni Jerry Markkula.

Eaglesin maalihanat avautuivat vasta muutamaa sekuntia ennen ottelun puoliväliä, kun Lauri Pelkonen löysi kiekon mentävän raon Olanderin suojuksen ja tolpan välistä. Kolmannen Eagles-osuman viimeisteli päätöserässä Benjamin Linna.

Nuoret Elmeri Paukkunen (kuvassa) ja Ville Mäkelä debytoivat kakkosdivisioonassa Kiekko-Ahmaa vastaan.

– Hieno peli, jossa painostimme lähes koko ajan. Ja paikalla kauden ennätysyleisö, fiilisteli Eaglesin vastuuvalmentaja Teppo Virta ottelun jälkeen.

Pikkujouluteemalla vietetty kiekkoehtoo kokosi komeasti väkeä kotkanpesään. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 385 henkeä.

Eagles siirtyy joululomalle hyvissä asemissa kakkosdivarin Hämeen lohkossa, jossa neljä kärkijoukkuetta ovat kahden pisteen sisällä. Kangasalalaiset ovat kaksi pinnaa ykkösenä olevan Uplakersin peesissä, mutta ylöjärveläisillä on yksi peli enemmän pelattuna.

Viimeinen niitti ottelulle. Benjamin Linna (vas.) on juuri laukonut Eaglesin kolmannen maalin. Ensimmäisenä
onnittelijana kapteeni Jerry Markkula.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.