Eagles voitti jälleen kerran sitkeästi pelanneen HiHon vieraskentällä

0
Aki Sauso (kuvassa vasemmalla) iski kaksi maalia toisen erän alkajaisiksi.

HiHo – Kisa-Eagles 4-8 (1-2, 1-2, 2-4)

Eagles etenee hyvässä myötätuulessa kohti puolentoista viikon päästä alkavia kakkosdivarin pudotuspelejä. Se voitti HiHon Tampereella, ja on tiukasti mukana lohkonsa kärkikvartetissa.

– Voitto otettiin vähän väkisin. Se saatiin peruspelin kautta eli kovalla työllä ja hyvällä luistelulla, vastuuvalmentaja Teppo Virta kuvaili sunnuntain kamppailua.

HiHo ei luekudu lohkon suosikkeihin, mutta on perinteisesti ollut Eaglesille hankala vastus peräänantamattoman sitkeytensä vuoksi.

Niin nytkin. Eagles hankkiutui toisessa erässä jo kolmen maalin etumatkalle, minkä HiHo kuroi kiinni päätöserän alussa.

Kangasalaiset kuitenkin terästäytyivät ja iskivät vielä neljä osumaa.

Kotkajoukkueen tehomiehiä olivat kypärätempun iskenyt Benjamin Linna (3+0) sekä syöttötaiturit Teemu Kraneis (0+4) ja Jerry Markkula (0+3). Aki Sauso iski kaksi maalia.

Kakkosdivarin Hämeen lohkon runkosarja päättyy ensi viikonloppuna. Neljän kärkijoukkueen eli LeKin, Koovee II:n, Uplakersin ja Eaglesin keskinäinen järjestys ratkeaa vasta viimeisten pelien jälkeen. Niin tasainen sarjan yläpää tällä hetkellä on.

Eaglesin kannalta erityisen merkittävä on lauantainen vääntö Uplakersin kanssa. Sunnuntain päätöskierroksella vastassa on Pingviinit. Molemmat ottelut pelataan Pikkolassa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.