Eaglesilla kuuden pisteen viikonloppu

0
Ville Virta oli Eaglesin tehomiehiä viikonvaihteessa. Hän teki kolme maalia ja antoi yhtä monta maalisyöttöä.

KPK–Kisa-Eagles 7–10
(4–1, 1–4, 2–5)

Pyry Ak–Kisa-Eagles 7–8
(3–4, 3–2, 1–2)

Vaikeuksien kautta voittoihin. Näin voisi tiivistää Eaglesin viikonvaihteen kakkosdivarin Hämeen lohkossa.

Matkapelit sekä Mäntässä että Nokialla alkoivat nihkeästi, ja Eagles­ joutui kummassakin takaa-ajajaksi. KPK johti avauserässä jo 4–1, Pyry puolestaan lukemin 3–1.

Kotkapaidat eivät lannistuneet, vaan käänsivät molemmat maali-ilottelut edukseen. Tuloksena oli täydet kuusi sarjapistettä.

– Nitroja tarvittiin kummassakin pelissä, Teppo Virta tiivisti ottelutunnelmat valmentajan näkökulmasta.

– Iso hatunnosto pojille siitä, että uskoivat omaan tekemiseensä ja nousivat tappioasemasta voittoihin. Se ei ole aina vieraissa niin helppoa.

Sekä KPK että Pyry ovat taulukossa selvästi Eaglesin alapuolella, joten nämä ottelut pitikin voittaa. Pelejä ei kuitenkaan ratkota etukäteen sarjasijoitusten perusteella.

– Varsinkin kotikentällä kaikki haluavat kartuttaa pistetiliään. Me annoimme molemmissa peleissä kotijoukkueelle oljenkorren, joten saimme tehdä täydet päivätyöt pisteiden eteen, Virta harmitteli.

Eaglesista löytyi jälleen ratkaisijoita kaikista kolmesta kentällisestä. Ykkösketjun Mikko Kivimaa (4+4), Jerry Markkula (1+6) ja Lauri Pelkonen (2+3) takoivat kovimmat tehot, mutta hyvin pelasivat muutkin.

Ville Virta (3+3), Jesse Mattila (2+2) ja Mauno Ruokosuo (2+3) pyörittivät tehokkaasti kakkosketjua. Kolmosessa Joni Rautiola iski kolme maalia.

Eagles on tukevasti mukana Hämeen lohkon kärkikolmikossa. Syyskauden viimeinen ottelu kotkilla on ensi lauantaina Valkeakoskella sarjajohtaja Kiekko-Ahmaa vastaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.