Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Ei ole paikallisempaa kuin paikallislehti

Raili Siliuksen jäätyä viettämään ansaittuja eläkepäiviä Riikka Karisto-Aumala on aloittanut työnsä Kangasalan Sanomien myyntineuvottelijana. Hän tarttuu työhönsä täynnä intoa. – Mikä voisi olla hienompaa kuin työskennellä paikallisessa, itsenäisessä ja vahvan aseman omaavassa lehdessä. Tämä on mediakonsernien maailmassa todellinen helmi. Myös paikkakunta saa Karisto-Aumalalta suitsutusta ja kehuja. – Kangasala on elinvoimainen ja täynnä mahdollisuuksia. Kunta hyötyy Tampereen läheisyydestä, mutta sillä on omia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei löydy isoista kaupungeista.

Uutiset - 28.6.2016 kello 15.00
Ei ole paikallisempaa kuin paikallislehti
Myyntineuvottelija Riikka Karisto-Aumala on innoissaan uudesta työstä. – Olen omimmillani paikallislehdessä, jossa asiat tehdään lähellä ihmistä.

Uusi myyntineuvottelija on jo ehättänyt aloittaa vierailut yrittäjien ja Sanomien muiden yhteistyökumppaneiden luona ja tutustumiskäynnit jatkuvat.
– Haluan kuulla, mitä he odottavat meiltä. Kuten tiedämme, muutos on nykyään jatkuvaa, ja lehden on oheistuotteineen pysyttävä siinä mukana.
– Printti on toiminnan selkäranka, mutta digitaalisuuden ja internetmaailman mahdollisuudet on hyödynnettävä.
Tästä hyvänä esimerkkinä hän mainitsee Kangasalan Sanomien Kauppaympyrä-palvelun.
– Ja talossahan on myös oma web-suunnittelija, hän iloitsee.
Jatkossa esimerkiksi ilmoitusten jättämiseen tulee uusia digitaalisia mahdollisuuksia.

Karisto-Aumalan mielestä paikallislehden pitää seurata tarkasti, mitä suuressa maailmassa tapahtuu ja poimia sieltä parhaat palat omaan toimintaympäristöönsä.
– Haluamme tarjota samaa kuin isot verkostot, mutta teemme sen paikallisin voimin, joustavasti ja räätälöiden. Tätä vahvuutta ei ole muilla. Mikään ei ole niin kangasalalainen media kuin Kangasalan Sanomat.
Karisto-Aumalan ura media-alalla alkoi kaksikymmentä vuotta sitten paikallislehdessä vastaavissa tehtävissä kuin nyt. Sieltä hän siirtyi Tamperelaiseen, jossa pääsi tutustumaan Pirkanmaan yritysmaailmaan.
Viimeisimmät vuodet hän työskenteli Alma Mediassa toiminta-alueenaan maakuntalehdet Aamulehdestä Lapin Kansaan.
– Tuntuu hyvältä palata takaisin paikallislehtitasolle, perusasioi­den ääreen ja lähelle asiakasta, hän sanoo.

Paraikaa myyntineuvottelija on viettämässä viikon minilomaa Posiolla Kitkajärven rannalla, jossa perheellä on kesäpaikka.
Hänen perheeseensä kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä lasta ja koira.
Muu kesän vapaa-aika kuluukin tiiviisti lapsien harrastuksen ja oman kiinnostuksen kohteen, pesäpallon parissa.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös