Elinympäristölautakunnalta siunaus mielipiteitä herättäneen Pikkolan liikuntapuiston rakentamiselle

0
Avoinna olleeseen Kangasalan lukion rehtorin virkaan tuli 15 hakemusta.
Avoinna olleeseen Kangasalan lukion rehtorin virkaan tuli 15 hakemusta.

Elinympäristölautakunta hyväksyi Pikkolan kampusalueelle suunnitellun liikuntapuiston yleissuunnitelman. Lähiliikuntapaikkahankkeessa rakennetaan kampukselle pienpelikenttä ja liikunnallinen leikkikenttä kaikkien kangasalalaisten käyttöön.

Lue lisää: Pikkolan liikuntapuiston yleissuunnitelmaluonnos valmis – pysäköinnin siirtyminen pois lukion ovien edestä on herättänyt närää

Asian lautakunnalle esitellyt Jari Järvinen kertoo, että nyt voidaan alkaa laatia tarkentavaa puiston toteutussuunnitelmaa. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kuluvana vuonna.

Lähiliikuntapaikka voidaan mahdollisesti rakennuttaa kahdessa osassa tämän ja ensi vuoden aikana. Järvinen kertoo, että tämän vuoden investointimäärärahat riittäisivät liikunnallisen leikkikentän toteuttamiseen. Sen kustannusarvio on noin 218 000 euroa. Kokonaisuudessaan lähiliikuntapaikan kustannusarvio on 788 200 euroa.

Koska liikuntapuisto rakennetaan koulualueelle, rakennustöiden ajoittamisessa täytyy ottaa huomioon kouluajat. Järvisen mukaan omenatarhan viereen tulevaa liikunnallista leikkikentää pystyttäisiin rakentamaan kuitenkin myös koulujen ollessa auki, sillä kulku sinne voidaan rajata.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.