Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Ely-keskus varoittaa puuttuvista tiemerkinnöistä

Uutiset - 5.12.2017 kello 16.35
Kangasalan Sanomat

Pirkanmaan ely-keskus varoittaa tienkäyttäjiä valtatie12:n puutteellisista tiemerkinnöistä Lentolan ja Huutijärven välisellä tieosuudella.
Keski- ja sulkuviivoja ei ole voitu toteuttaa päällystämisen jälkeen, mutta valtatien ajosuunnat on erotettu toisistaan täristävällä jyrsinnällä. Nopeusrajoitus on alennettu 80 kilometriin tunnissa.  

Valtatie 12 puuttuvista tiemerkinnöistä varoittavat liikennemerkit asennetaan Lentola-Huutijärvi-osuudelle itsenäisyyspäiväviikolla. Varoitusmerkit ovat kohteessa siihen saakka, kunnes keskikaistamerkinnät on saatu valmiiksi.

Valtatie 12 päällystettiin Lentolan ja Huutijärven väliseltä osuudelta loppusyksystä. Tieosuuden nyt vielä puutteelliset keskikaistamerkinnät valmistuvat ennen talven tuloa, jos loppuvuoden sää- ja keliolosuhteet sen suinkin sallivat.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös