Ensi lauantaina mitellään Sorolamportaiden nopeimman tittelistä – ohjelmaa myös ei kilpahenkisille

0
Kuva: Kangasalan kaupunki

Kuka on Kangasalan uusien Sorolamportaiden nopein nousija? Se selviää Kangasalan liikuntapalveluiden vuosittaisessa, kaikille avoimessa porraspäivässä.

Koko perheen liikuntatapahtumassa voi kohentaa kuntoa, nauttia tunnelmasta tai ottaa tosissaan mittaa muista kuntourheilijoista.

Portaissa kilpaillaan kilpasarjassa ja kuntosarjassa. Kilpasarjaan voi ilmoittautua ennakkoon 4.11. alkaen sähköpostitse osoitteeseen vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi tai paikan päällä ennen sarjan alkua.

Kuntosarjassa rappuja noustaan vapaalla vauhdilla ja tyylillä, sillä etusijalla on liikkumisen ilo.

Lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan tapahtumassa pyörätaitorataa, jossa harjoitellaan esimerkiksi kiihdytystä, jarrutusta ja motoriikkaa pyörän päällä. Rata suoritetaan omalla pyörällä, ja se haastaa oman taitotason mukaan.

Porraspäivässä pääsee kokeilemaan halutessaan myös SK:n sprinttirataa, Kangasalan Kisan heijastinviestiä tai keppihevosrataa.

Runsas joukko paikallisia yhteistyökumppaneita pitää ohjelmaa omilla pisteillään.

Paikalla tapahtumassa on myös kaupungin ravitsemusterapeutti Hilpi Linjama, joka jakaa vinkkejä ravitsemukseen.
Hiukopalaa voi ostaa Aseman asukasyhdistyksen ja Tursolan kyläyhdistyksen kahviosta.

Tapahtuman juontaa Mikko Heinämäki.

Rajoitetun pysäköintitilan vuoksi ajoneuvot suositelleen jätettävän Kyötikkälän pysäköintipaikalle, Tursolan koulun pihalle tai saapumaan tapahtumaan kävellen, pyörällä tai muuten liikkuen.

Porraspäivässä huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Porraspäivään pyydetään osallistumaan vain terveenä.

Porraspäivä lauantaina 7. marraskuuta klo 10–14 Sorolan montulla, Asemantie 179.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.