Eskarilaisille ja 1.–2.-luokkalaisille enemmän yhteistä toimintaa – pilottikokeilulla halutaan joustoa esi- ja alkuopetukseen

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kuhmalahden päiväkodin tiloissa esikoulua ja koulua käyvät eskarilainen Tuomo Mäkelä, 2.-luokkalainen Sanni Karjalainen ja 1.-luokkalainen Veikko Hänninen etsivät keväisiä sanoja yhdessä.

Kangasalla alkaa ensi lukuvuonna joustavan esi- ja alkuopetuksen pilottikokeilu. Esiopetuksen ja alkuopetuksen eli 1–2.-luokkien yhteisopetusta kokeillaan niin sanotuilla Oksaluokilla Liuksialassa, Tursolassa, Kuhmalahdella, Suoramalla ja Vatialassa. Kokeilun koordinaattori…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Moi! Olisin tiedustellut ,mikä on tilanne Kuhmalahdella,ajatellen nuoria 7-10 vuotiaita tyttöjä?Olisin mielenkiinnlla tiedustellut löytyykö tästä ikä luokasta noin 10-14 lasta harrastamaan lentopalloa?Ole valmentanut lajia noin 30 vuotta eri seuroissa,ja viimeksi vilppulan tähdessä e-a junnuihin asti.Menestystä tullutc-tytöissä kaksi SM-lopputurnausta,ja B.pojissa SM-lopputurnauspaikka.B-pojissa alue mestaruus lounais.suomen joukkueella,että näin.Vastaus sähköpostiini.Kiitos!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.