Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Etsintäkuulutetun matka katkesi ratsiaan

Uutiset - 21.7.2015 kello 15.13

Etsintäkuulutetun miehen automatka katkesi maantaina hieman ennen iltayhtätoista Kangasalantiellä poliisin ratsiaan.
Tarkastuksessa mieheltä ei löytynyt voimassaolevaa ajokorttia. Kuljettaja jäi nyt jo seitsemännen kerran vuoden sisällä kiinni ajokortitta ajosta.
Etsintäkuulutuksen vuoksi mies vietiin Tampereen poliisivankilaan.
Pari tuntia aikaisemmin jäi ratsiassa Savontiellä kiinni mies, joka moottoripyöräili ilman asianmukaista ajokortia. Lisäksi moottoripyörä oli ensirekisteröimätön, ja pyörässä oli kiinni siihen kuulumaton rekisterikilpi.
Maanantaina aamupäivällä Leivintieltä löytyi henkilöauto, joka oli suistunut oikealle kaartuvassa mutkassa ojaan ja palautunut takaisin tielle. Auton oikea eturengas oli vaurioitunut.
Poliisi tavoitti autoa ajaneen nelikymppisen naisen noin kilometrin päässä onnettomuuspaikalta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,13 mg/l. 
Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet otettiin kiinni Tampereen poliisilaitokselle asian selvittämiseksi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös