Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Eurojackpotin jättipotista osuus Kangasalle

Kangasala on saanut veikkausmiljonäärin.­ Veikkauksen verkkosivujen mukaan 38,9 miljoonan Eurojackpotin jättipotti jakautui kymmenelle hengelle, ja yksi porukan pelaajista oli Kangasalta.

Uutiset - 5.9.2015 kello 9.16
Eurojackpotin jättipotista osuus Kangasalle

Jokaisen pelaajan voittosumma on 3,98 miljoonaa euroa. Peli oli Veikkauksen nettisivuilta ostettu kymmenen henkilön valmisporukkapeli.

Pelaajat olivat pelanneet järjestelmäpelin, mikä kohottaa jaettavan summan määrää täysosumariviin osuneiden alavoittojen ansiosta.

Kangasalla on ollut kuluneella viikolla enemmänkin tuuria veikkauspeleissä.

Torstain Kenossa arvottiin 25 000 euron voitto Kangasalle kymppitason yhdeksän oikein -tuloksella. Voitto tuli viiden euron panoksella.

Rivi oli pelattu K-market Sahramissa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

26.2.2018 kello 21.03
TimoIlmoita
Taisi osua viimeaikoina taas myös ihan Eurojackpotin täysosuma suomeen? Näyttäisi siltä, että suomalaiset ovat olleet varsin onnekkaita juuri Eurojackpotissa.. https://www.lottoarvonta.com/eurojackpot/#peli-ja-arvonta En tiedä voidaanko kuitenkaan puhua onnesta vai mistä! Ainakin pelataan paljon sitä :)
~
Takaisin ylös