Finnentie suljetaan autoliikenteeltä Pikkolassa heinäkuun ajaksi

0
Ajoneuvoliikenteelle ja kevyelle liikenteelle on merkitty kiertotiet maastoon.

Finnentie on suljettu liikenteeltä Tanhuantien ja jäähallin liittymän väliltä 2.7.–3.8. 2018. Tie on suljettuna Pikkolan koulualueen kadunrakennustöiden vuoksi. Finnentien länsipäähän rakennetaan uudet jalankulku- ja pyörätiet sekä Pikkolan koulun ympäristöön puistoväylät oleskelutiloineen.

Ajoneuvoilla pääsee Kaarina Maununtyttären tien kautta Finnentien länsipään tonteille Tanhuantielle, Lyhdekujalle, Rääkköläntielle ja Kankkulantielle. Jäähallille ja Pikkolan koululle on kulku Rekiäläntien tai Tampereentien kautta. Kiertotie Kaarina Maununtyttären tien, Kangasalantien ja Rekiäläntien kautta on merkitty maastoon.

Kevyelle liikenteelle on opastettu kiertotie reittiä Lyhdekuja–Pikkolan koulu–Viputie–Rekiäläntie. Pyöräilijät voivat myös kiertää työkohteen päällystettyä tietä pitkin reittiä Kaarina Maununtyttären tie –Kangasalantie–Rekiäläntie–Finnentie. Kohteen ohi pääsee jalan tai pyörällä myös Lahdentien varren kevyen liikenteen väylää. Maastossa on karttoja, joista reitit ovat nähtävissä.

Tredun uusi ammattioppilaitos ja Pikkolan koulukeskus muodostavat noin 2000 oppilaan koulukampusalueen. Alue pyritään saamaan mahdollisimman valmiiksi ja turvalliseksi ennen koulujen alkua.  

Pikkolan alueen kadunrakentamisurakkaa Kangasalan kaupungille tekee Annala Yhtiöt OY.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.