Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Finnentie suljetaan autoliikenteeltä Pikkolassa heinäkuun ajaksi

Finnentie on suljettu liikenteeltä Tanhuantien ja jäähallin liittymän väliltä 2.7.–3.8. 2018. Tie on suljettuna Pikkolan koulualueen kadunrakennustöiden vuoksi. Finnentien länsipäähän rakennetaan uudet jalankulku- ja pyörätiet sekä Pikkolan koulun ympäristöön puistoväylät oleskelutiloineen.

Uutiset - 4.7.2018 kello 16.14
Kangasalan Sanomat
Finnentie suljetaan autoliikenteeltä Pikkolassa heinäkuun ajaksi
Ajoneuvoliikenteelle ja kevyelle liikenteelle on merkitty kiertotiet maastoon.

Ajoneuvoilla pääsee Kaarina Maununtyttären tien kautta Finnentien länsipään tonteille Tanhuantielle, Lyhdekujalle, Rääkköläntielle ja Kankkulantielle. Jäähallille ja Pikkolan koululle on kulku Rekiäläntien tai Tampereentien kautta. Kiertotie Kaarina Maununtyttären tien, Kangasalantien ja Rekiäläntien kautta on merkitty maastoon.

Kevyelle liikenteelle on opastettu kiertotie reittiä Lyhdekuja–Pikkolan koulu–Viputie–Rekiäläntie. Pyöräilijät voivat myös kiertää työkohteen päällystettyä tietä pitkin reittiä Kaarina Maununtyttären tie –Kangasalantie–Rekiäläntie–Finnentie. Kohteen ohi pääsee jalan tai pyörällä myös Lahdentien varren kevyen liikenteen väylää. Maastossa on karttoja, joista reitit ovat nähtävissä.

Tredun uusi ammattioppilaitos ja Pikkolan koulukeskus muodostavat noin 2000 oppilaan koulukampusalueen. Alue pyritään saamaan mahdollisimman valmiiksi ja turvalliseksi ennen koulujen alkua.  

Pikkolan alueen kadunrakentamisurakkaa Kangasalan kaupungille tekee Annala Yhtiöt OY.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös