Fintex-Tetrakem palvelee myös koti- ja mökkiremppaajia

1
Fintex-Tetrakemin tehtaanmyymälä palvelee asiakkaitaan Lentolassa arkisin. Maalia saa isompiin ja pienempiin tarpeisiin, näyttävät Pasi Heinonen ja Jukka Petäjistö.
Lentolan alueella sijaitseva Fintex-Tetrakem Oy valmistaa ja toimittaa muun muassa liimoja, lasikuitutapetteja, vedeneristystuotteita ja tiivistysmassoja niin teollisuudelle, teollisuuden jälleenmyyjille kuin rauta- ja värikaupoille. Teollisuuden käyttöön suunniteltujen tuotteiden lisäksi yritykseltä löytyy myös monenlaisia kuluttajakäyttöön soveltuvia tuotteita tee-se-itse-remontoijien tarpeisiin.

Fintex-Tetrakemin tuotetarjonta on laaja ja monipuolinen. Yksityisille rakentajille ja remppaajille pystytään tarjoamaan kaikki tarvittavat tuotteet aina sokkelista peltikattoon kivitalomaalit pois lukien.

Toimintaa jo kuuden vuosikymmenen ajan

Fintex-Tetrakem on toiminut Pirkanmaalla jo kuudella vuosikymmenellä. Nykyinen yritys on syntynyt ylöjärveläisen Fintex Oy:n, kangasalalaisen Tetrakem Oy:n ja tamperelaisen Lakkavalmiste Oy:n lyödessä vuosikymmenien saatossa hynttyynsä yhteen.

Sen lisäksi, että meillä on kolmen yrityksen yhdistymisen seurauksena kirjava tuotevalikoima, on myös asiakaskuntamme hyvin laaja-alainen.

Jukka Petäjistö, Fintex-Tetrakem

Nykyään yritys työllistää viitisentoista henkeä sekä tehtaalla että toimistossa ja tehtaanmyymälässä. Fintex-Tetrakemilla on myös omia Fintex-maalikauppoja sekä lukuisia jälleenmyyjiä niin Suomessa kuin Baltian maissa ja Hollannissa.

Lentolassa sijaitsevan tehtaanmyymälän varasto notkuu jos jonkinmoisista maali- ja liimapurkeista.

Ympäristöarvot pinnalla myös maalibisneksessä

Fintex-Tetrakemin tuotetarjonnasta löytyy myös liuta erityyppisiä maaleja. Maalien vähittäismyynti on vilkkainta loppukeväisin ja kesäisin, kun kotien ja mökkien remontoijat ryömivät kelien lämmetessä koloistaan ja tarttuvat maalitelaan. Nykyisin vallalla oleva ympäristöarvojen korostaminen näkyy myös maalibisneksessä.

Suurin osa tuotteista on nykyään vesiohenteisia entisten liuotinohenteisten sijaan. Paitsi että vesiohenteiset maalit ovat parempi valinta ympäristön kannalta, ne ovat myös liuotinohenteisia käyttäjäystävällisempiä. Liuotinohenteiset maalit ovatkin jääneet marginaaliin sekä teollisuus- että kuluttajapuolella. Myös Fintex-Tetrakem ottaa ympäristöasiat huomioon toiminnassaan. Pyrimme jatkuvasti siirtymään vähemmän haitallisiin tai täysin haitattomiin tuotteisiin.

Jukka Petäjistö, Fintex-Tetrakem

Sataprosenttisesti suomalainen

Suomen maalimarkkinat ovat täynnä yrityksiä, ja kilpailu tällaisen perusteollisuuden alalla on kovaa.

Fintex-Tetrakemin yksi suurimpia kilpailuvaltteja on sataprosenttinen kotimaisuus: yritys on täysin suomalainen tuotannoltaan ja hallinnoltaan. Kaikki tuotteet valmistetaan Lahdentien varrella sijaitsevassa tehtaassa, ja yrityksen päätösvalta on niin ikään täysin kotimaisissa käsissä.

Suomalaisuus on iso etu näillä markkinoilla. Esimerkiksi Hollannissa skandinaavinen elämäntapa ja sitä myöten pohjoismaalainen rakennuttaminen ovat kovassa huudossa.

Jukka Petäjistö, Fintex-Tetrakem
Fintex-Tetrakemin maalitarjonta on monenkirjava.

Ammattitaitoa ja vankkumatonta tuoteosaamista

Kotimaisuuden lisäksi Petäjistö mainitsee Fintex-Tetrakemin vahvuuksiksi asiakaslähtöisen ja joustavan toiminnan: pienehkö yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja yhdessä sovittujen aikataulujen ja toimintatapojen mukaisesti.

Meillä on myös joka päivä töissä yritystä edustavia henkilöitä, jotka pystyvät auttamaan asiakkaita ammattitaidolla ja vankkumattomalla tuoteosaamisella. Henkilökuntamme koostuu siis kävelevistä käyttöohjeista.

Jukka Petäjistö, Fintex-Tetrakem

Fintex-Tetrakem Oy
Tehtaanmyymälä avoinna arkisin klo 8–16
Mäkirinteentie 17, 36220 Kangasala
P. 020 785 1210
fintex.fi
facebook.com/fintextetrakem

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.