Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Häähuuma ja muoti valloittivat Kangasala-talon

Hää- ja muotitapahtuma Wedding & Fashion 2015 kokosi näytteilleasettajia niin omasta kunnasta kuin kauempaakin. Ihmeteltävää tarjosivat erityisesti muotinäytökset.

Uutiset - 16.5.2015 kello 15.46
Häähuuma ja muoti valloittivat Kangasala-talon

Kangasalan lukiolaiset toimivat malleina ja lukion poikien Casetti-bändi vastasi osan aikaa myös musiikista. Lavalla nähtiin myös täysipäiväisesti Elvistä imitoiva Aron. Juontajana toimi itseoikeutetusti Kangasalan oma mallimamma Tiia Ennala. Mallien kampauksista vastasi Marietta Tanila ja Soila Lehtimäki.

Kirjaston pääaulaa koristi massiivinen hääkakkunäyttely, jonka olivat loihtineet Tredun leipuri-kondiittori -opiskelijat. 28 hääkakkua, ainakin 80 kiloa sokerimassaa ja lukuisia työtunteja vaatinut näyttely oli omaa luokkaansa. 

Opiskelijat tekivät kakkuja muiden tilaustöiden ohessa, joten työtilanteesta riippuen kunkin kakun tekemiseen on käytetty kolmesta kolmeenkymmeneen työpäivää.

 

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös