Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Harri Kekki sittenkin Torikeskuksen hallitukseen

Uutiset - 7.5.2013 kello 9.19

Torikeskuksen ja Säästökeskuksen yhtiökokoukset ovat valinneet hallituksensa.

Torikeskuksen hallitukseen valittiin Mika Ollila, Raimo Kouhia, Seppo Saarinen, Arja Lehto ja Merja Palin sekä heidän varajäsenikseen Vesa Nurminen, Markus Koskinen, Heidi Lehtiniemi-Eerola, Mikko Ilkka ja Leena Mäkelä.

Säästökeskuksen hallitukseen valittiin Marko Sallinen, Harri Kekki, Kari Pekonen ja Seija Kärkkäinen. Varajäseniksi nimettiin Harri Ahonen ja Jyrki Annala.

Kulttuuritalon rakennuttavan Torikeskuksen kunta omistaa kokonaisuudessaan, torin laidassa sijaitsevan Säästökeskuksen suurimmaksi osaksi.

Hallituspaikoista käytiin maaliskuussa kohtalainen vääntö, kun kunnanjohtaja pudotti luottamushenkilötarjokkaista keskustan asettaman Heini Niklas-Salmisen ja kristillisten Harri Kekin.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan otto-oikeuden kautta nimilista palautui kuitenkin puolittain entiselleen.

Niklas-Salminen jäi ulos Torikeskuksen hallituksesta, mutta Harri Kekki täytti ehdot, joita kuntaomisteisen yhtiön hallitukseen valittavalta edellytetään.

Niklas-Salminen valittiin kulttuuritalon neuvottelukuntaan. Hänelle Torikeskukseen pedatun paikan peri Merja Palin.

Niklas-Salminen on tullut tunnetuksi kulttuuritalon hankevalmistelujen arvostelijana.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös