Heinäkuu toi taidenäyttelyt

0
Ritva Saarikko-Norosoja toivottaa kävijät tervetulleiksi Majaalahteen TaideTalliin.

Kangasalan taidekenttä laajenee entisestään heinäkuussa. Taide-elämyksiä etsivän kannattaa suunnata kulkunsa esimerkiksi Saarikyliin, Majaalahteen tai Pikonlinnaan.
Saarikylissä Haaviston Parvigalleria avasi heinäkuun alussa ovensa kolmatta kertaa. Katit, hepat ja peilit -kesänäyttely esittelee harrastajataiteilijoiden maalauksia, peilejä ja mosaiikkia.
Tekijöinä ovat saarikyläläiset Marjo Tiitola ja Fanny Vuorio sekä kesät Saarikylissä asuva Marketta Häkkinen ja tamperelaiset Sanna Elovaara ja Pirkko Kapanen.
Näyttely on avoinna 22.7. asti keskiviikkoisin kello 18–21, perjantaisin kello 18–20, lauantaisin kello 12–16 ja sunnuntaisin kello 13–15.

Majaalahden TaideTallin yhdeksäs taidenäyttely kattaa kaksi erillistä kokonaisuutta. Art Majaalahti -näyttely koostuu kuvataiteesta, keramiikasta, veistoksista sekä kuva- ja tekstiilitaiteen yhdistelyistä.
Kotikuntani Kangasala 150 vuotta -kutsunäyttelyn teokset taas kuvaavat Kangasalaa tai tekijöidensä suhdetta kotikuntaansa.
Yhteensä esillä on reilusti yli 100 teosta 13 eri tekijältä.
TaideTallin molemmat näyttelyt ovat avoinna 2.8. asti keskiviikosta sunnuntaihin kello 14–18.

Lähes parikymmentä yhteisnäyttelyä pitänyt hämeenlinnalainen Kirjo-ryhmä tuo Pikonlinnaan Art Villa Armakseen kattauksen luontoaiheista taidetta.
Mukana ovat Anna-Maija Bergman ja Pirjo Partanen sekä ryhmän perustajajäsenet Irja Rantala ja Pirjo Heino. Kaikki neljä ovat Hämeenlinnan taiteilijaseuran ja Eurooppalaisen kulttuuriyhdistyksen jäseniä.
Kirjo-ryhmän Luontopolku-näyttely on avoinna Art Villa Armaksessa 31.7. saakka keskiviikosta sunnuntaihin kello 12–18.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.