Helena Murtonen-Leppä: Hopeapajun varjossa elämä – lue tai kuuntele luvut 40–43 (kesto 30:28)

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Hopeapajun varjossa elämä on Kangasalle sijoittuva kesäjatkis, jota voit lukea tai kuunnella kirjailija Helena Murtonen-Lepän itsensä lukemana KS-digissä kesällä 2021. Hyppää mukaan Sarin ja Johannan ystävyyteen!
Hopeapajun varjossa elämä on Kangasalle sijoittuva kesäjatkis, jota voit lukea tai kuunnella kirjailija Helena Murtonen-Lepän itsensä lukemana KS-digissä kesällä 2021. Hyppää mukaan Sarin ja Johannan ystävyyteen!

Sarin ja Johannan tarina päättyy KS-digissä tänään. Helena Murtonen-Lepän tarinan aiemmat luvut löydät täältä. Lue tai kuuntele! 40. Ei mitään morkkiksia  Työpuku tuntuu ahdistavalta. Johannan olo on edelleen heikko ja irrallinen. Aamupalaksi…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Kiitos Helena Murtonen-Leppänen kauniista kirjastasi, jonka olen ilolla lukenut joka päivä sen ilmestyttyä ja kaivannut sitä niinä kahtena päivänä viikossa, kun se ei ole ilmestynyt. Kiitos myös KS:lle tästä edusta lukijoille. Toivottavasti jatkossakin saan nauttia äänikirjoista.

    Hopeapajun varjossa oli kirja, joka sisälsi tietysti paljon tuttuja paikkoja, mutta myös tarinana mukaansa tempaava ja pystyin kuvittelemaan henkilöt verkkokalvolleni ja seuraamaan kuin elokuvaa (tai todellista elämää) ja elämään heidän kanssaan tätä tarinaa.

  2. Mielen metamorfoosi. Hieno kasvutarina, realistista sekä inhorealistista tarkkaa arjen tunnelmien kuvausta. Monia tuttuja paikoja ja tapahtumia, vielä enemmän sisäistä puhetta. Loistavaa sanataidetta, joka herätti erilaisia tunteita ja ajatuksia. Ei mitään kevyttä kesäkuunneltavaa! Sivuille vähän kritikkkiä, hankala oli löytää kohtaa mihin oli jäänyt ja ei nähnyt aikaa paljonko oli kuunnellut.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.